Gaziantep İl MEM'den KPSS'siz öğretmen alımı ilanı

MEB'in KPSS'siz öğretmen alımı ile ilgili Gaziantep İl MEM, sözleşmeli öğretmen alımı ilanı yayınladı. Ancak ilanı internetten değilde panoya asması büyük tepkilere yol açtı.

Gaziantep İl MEM'den KPSS'siz öğretmen alımı ilanı
15 Haziran 2016 Çarşamba 10:15

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Suriyeli öğrencilerin eğitimi için Bakanlığa bağlı sözleşmeli öğretmen alımı için ilan yayımladı. Dün yaptığımız haberde Milli Eğitim Bakanlığı'nın KPSS şartı aramadan Suriyeli öğrencilerin eğitimi için Türkçe Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyat öğretmenliği branşlarından öğretmen alacağını söylemiştik.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yayımladığı ilanda Gaziantep İl MEM'in başvuru ilanında adaylardan; Diploma fotokopisi, 2015 KPSS sonuç belgesi, Türk Dili ve Edebiyat Bölümü için formasyon belgesi gibi gerekli belgeleri istiyor. Ancak Gaziantep İl MEM'in alım ilanını resmi internet sitesinden değilde bir A4 kağıda yazıp panoya asması tepkilere neden oldu. Böyle bir öğretmen alım ilanının internetten duyurulmayıp sadece panoya asılması  ve başvuru tarihinin bugün mesai saatine kadar olması, büyük tepkilere neden oldu. İlanda Sınıf Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği ve Türk Dili ve Edebiyat Bölümü ile ilgili alım yapılacağı başvuruların ise 15 Haziran 2016 mesai bitimine kadar olduğu yazıyor. 

Gaziantep İl MEM'in ise başvuru süresini uzatması bekleniyor. Gaziantep İl MEM'in başvuru ilanında adaylardan; Diploma fotokopisi, 2015 KPSS sonuç belgesi, Türk Dili ve Edebiyat Bölümü için formasyon belgesi gibi gerekli belegeleri istiyor. 




Etiketler; #öğretmen atama
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yok artık - 8 yıl önce
bu ne ciddiyetsizlik