Dershane Öğretmenlerine Şubat atamasında kadro verilecek mi?

2017 Şubat öğretmen atamasında Dershane Öğretmenleri kadro bekliyor. Peki dershane öğretmenlerine kadro ayırılacak mı, kaç bir kadro verilecek? MEB 2017 Şubat ataması ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Dershane Öğretmenlerine Şubat atamasında kadro verilecek mi?
07 Ocak 2017 Cumartesi 11:50

Binlerce öğretmen adayı Şubat ayındaki öğretmen atamasına odaklandı. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen sözleşmeli öğretmen atamasından sonra dershane öğretmenleri Şubat ayında da atama bekliyor. Peki  Milli Eğitim Bakanlığı  dersane öğretmenlerine atama yapacak mı?

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasından 5 bin kadronun dershane ve etüt merkezlerinde çalışan öğretmenlere ayırıldığını biliniyor. Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapılacağı ifade ediliyor.

Dersanelerde görevli öğretmenler ise Şubat ayında kendilerine kadro ayırılmasını MEB'den bekliyor. 2017 Şubat ataması ile ilgili MEB2den henüz net bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerdeMEB'in boş kalan kontenjan ile ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Şubat ayında kaç bin atama yapılacak? Tahmini Kontenjalar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebru - 7 yıl önce
Lütfen 4 yıllık Dersane öğretmeni de alımı olsun
İşsiz kaldık
Avatar
KADER - 7 yıl önce
DERSANE ÖĞRETMENLERİNDEN FAYDALANIN........
Avatar
EDEBiYAT - 7 yıl önce
2017 Şubatta, 4 yıllık 850 dershaneci edebiyat öğretmeni alınır inşAllah..!
Avatar
Dershane - 7 yıl önce
Dershane öğretmeni olarak mağdur olduk 4 yıla düşsün atama istiyoruz edebiyat bölümü dolmadi bile
Avatar
Zehra - 7 yıl önce
Arkadaşlar bu hafta artık açıklamalar yapılır. Dersane öğretmeni alımı da olacak. Alım 4-5 yıla düşecek. Bekleyelim ve görelim
Kamu haberinde bize yardımcı olması lazım
Avatar
Mat - 7 yıl önce
Peki gençler okul bitince çalışmak zorunda kalıyor para için geçim için dershanede başlayan ve birçok kişiye öğretmenlik yapan insanlar sınava çalışmaya zaman bulamıyor. Birde alan için kursa gidendenlere gene bu insanlar ders veriyor atanmaları kpss girenlerden farklı sizin neden zorunuza gidiyor normalde kasımda 15000 atama kpss ile yapıldı oradaki 5000 dershane öğretmeni alınmasaydı diğer tarafa eklenecekmiydi sanıyorsunuz
Avatar
Mat - 7 yıl önce
Keşke MEB de özelleşsede biraz kimin hakkı yenmiş görsek
Avatar
Pınar - 7 yıl önce
Yorumları okudum kimse kusura bakmasn ama bu nasıl bir düşüncesizlik bencillik.dershane öğretmenlerinden faydalanacak madem sınav yapılmasin emeğimiz boşa gidiyor!!!!!!