2017 Sözleşmeli Öğretmen alımı mülakata çağrılan adayların minimum taban puanları

MEB, 2017 Mart ayı Sözleşmeli Öğretmen Alımı Sözlü Sınava Çağrılan Adayların Oluşturduğu Taban Puanları açıklandı. En çok başvurunun Sınıf Öğretmenliğine yapıldığı öğretmen alımında, en düşük taban puan hangi branşa ait. Sözleşmeli öğretmen alımı haberleri ile ilgili en güncel bilgiler kamusaati.com adresimizde.

2017 Sözleşmeli Öğretmen alımı mülakata çağrılan adayların minimum taban puanları
17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:15

Milli Eğitim Bakanlığı, 2017 yılı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü mülakat sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli öğretmen olmak isteyen binlerce öğretmen adayı, sözlü sınava çağırılan adayların oluşturduğu taban puanları merak ediyor. 2017 Sözleşmeli Öğretmen Alımı Sözlü Sınavı ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

2017 Mart Ayı Sözleşmeli Öğretmen alımına başvuru en çok Sınıf Öğretmenliği ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi branşından yapıldı. Sınıf öğretmenliğinden 13 bin 473 aday başvuruda bulunurken, sözlü mülakata çağırılan adayların olusturduğu taban puan 65.17945 oldu. Sınıf Öğretmenliği'ne çağırılanların sayısı ise 10 bin 710 aday olarak açıklandı. Öğretmen alımı için sözlü mülakata çağırılanların sayısı ise 59 bin 689 kişi olarak açıklandı. 

MEB  59 bin 689 kişi arasından mülakat ile 20 bin 127 Öğretmen alımı gerçekleştirecek. Sözlü Mülakat Sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar mininmum taban puanlarını merak ediyor.

Sözlü sınav taban Puan

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Sonucunuzu Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.