O Bakanlığın memuruna 1600 TL promosyon müjdesi!

Memura 1600 TL promosyon geliyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı promosyon ihalesini Ziraat Bankası kazandı, memurlara 1600 lira promosyon dağıtılacak.

O Bakanlığın memuruna 1600 TL promosyon müjdesi!
30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:00

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın promosyon ihalesini Ziraat Bankas'nın kazanması üzerine memurlara 1600 lira promosyan dağıtılacak. 1523 personelin yer aldığı Bakanlık merkez teşkilatında, 3 yıl için yapılan sözleşmede şu şartlar yer aldı.

İşte promosyon şartları:
 

- Promosyon tutarı kişi başı peşin 1.600 TL'dir.

- Bu tutar peşin olarak ödenecek olup, yapılacak ödemeden sonra Kurum'dan maaş almaya başlayan personele Banka tarafından promosyon ödemesi ilk maaş ödemesini takip eden ayda protokol bitiş tarihi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre ödenecektir.
 
- Banka, anlaşma süresince, ATM kartı, ek kart ve kredi kartı verilmesi, yenilenmesi değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılması halinde, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM aracılığı ile gerçekleştirilen havale ve EFT işlemlerinden ve personelin bankadaki hesaplarından aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, işlem masrafı, kart aidat ücreti vb. herhangi bir ad altında masraf veya ücret talep etmeyecek ve herhangi bir kesinti yapmayacaktır.
 
- Banka, maaşın miktarına bakılmaksızın ATM'den günlük nakit çekim miktarını 2.000 TL'nin altına düşürmeyecektir. Ancak şubelerden yapılacak para çekme işlemlerinde herhangi bir miktar kısıtlaması yapılmayacaktır.
 
- Banka, kurumdan ayrılan personelden promosyon iade talebinde bulunamayacaktır.
 
- Personelin yazılı talebi olmadan maaş hesabı Banka tarafından hiçbir değerlendirmeye (tasarrufa) tabi tutulmayacaktır. (Örnek: her türlü sigortalama, yatırım hesabı, fon hesabı... vb.)

Kaynak: Vatan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.