Memurların izin yasağı kalktı! Numan Kurtulmuş'tan Kurban Bayramı tatili açıklaması

Memurların izin yasağı kalktı. Konuya ilişkin açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş Kurban bayramı tatili ile ilgili konuştu.

Memurların izin yasağı kalktı! Numan Kurtulmuş'tan Kurban Bayramı tatili açıklaması
08 Ağustos 2016 Pazartesi 16:47

Kamu memurlarının izin yasağı kalktı. Ohal kapsamında memurların tüm izinleri iptal edilmişti. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, bugünkü Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada memurların izin yasağının kalktığını kaydetti. 

Numan Kurtulmuş basın toplantısında Kurban Bayramı izninin 9 güne çıkabileceğini belirtti.

Gazetecilerin " Kamu çalışanlarının merakla beklediği bir karar, beklenti vardı. İzin yasağı ne zaman kalkacak, karar alındı mı? " Sorusuna cevap veren Numan Kurtulmus, " Bugün itibariyle kamu görevlilerinin izin yasağı kaldırılmıştır. Bu yasak memurlarımızı zor durumda bırakmak için değil. Kurban Bayramı tatili büyük ihtimal 9 gün olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.