Memurlara 3 gün sıcak hava izni - Valilik açıkladı

Yurt genelinde etkisini gösteren sıcak havalar nedeniyle hamile kadınlar ile kronik hasta ve engelliler için izin haberleri gelmeye devam ediyor.

Memurlara 3 gün sıcak hava izni - Valilik açıkladı
03 Temmuz 2017 Pazartesi 18:35

Kentteki aşırı sıcaklar nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile kadınlar ile kronik hasta ve engellilerin 3 gün idari izinli sayılacağı Şanlıurfa Valiliğince açıklandı. 

Yurt genelinde en yüksek sıcaklığa sahip olan iller arasında bulunan Şanlıurfa’da kamu ve kuruluşlarında çalışan hamile, kronik hasta ve engellilere yönelik 4 Temmuz'dan itibaren 3 günlük idari izin uygulaması başlatıldı. 

50 derecenin üzerinde seyreden hava nedeniyle alınan karar ile ilgili valilik açıklamasında, "İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplanarak kamuda çalışan hamile bayanların, yüzde 40'tan yukarı engeli olan personelin, kronik (şeker, tansiyon, kalp, beyin)  hastalıkları olanların 3 günlük idari izinli sayılması kararı alınmıştır" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.