KPSS 2016/2 merkezi atama olacak mı? ÖSYM o tarihi kaldırdı!

FETÖ soruşturmaları kapsamında 75 binden fazla memur, devlet kurumlarından ihraç edildi. Peki Kasım ayında yapılması beklenen KPSS ataması yapılacak mı? Peki 2016/2 KPSS Tercihleri ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde...

KPSS 2016/2 merkezi atama olacak mı? ÖSYM o tarihi kaldırdı!
23 Eylül 2016 Cuma 13:43

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında başlatılan operasyonlar kapsamında devlet kurumlarından 75 binden fazla memur ihraç edildi. Bununla birlikte memur açığı artarken Kasım ayında memur ataması yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Kamu Personel Seçme Sınavı Merkezi atamalar yılda 2 kez gerçekleştiriliyor. Peki KPSS .kasım atamaları yapılacak mı? Peki 2016/2 KPSS Tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

ÖSYM yılda iki defa KPSS merkezi yerleştirmesi yapmaktadır.

2016 yılı Mart ayında ilan edilen takvime göre, ilk yerleştirmenin Haziran ayında, ikinci yerleştirmenin ise Kasım ayında yapılması kararlaştırılmıştı. 

ÖSYM de, bu takvimi kendi web sitesinden ilan etmişti.

Ancak, ÖSYM Başkanlığı herhangi bir açıklama yapmaksızın, Kasım ayında yapılacağı belirtilen 2016/2 KPSS tercih tarihlerini, takvimden çıkarmıştır. ÖSYM'nin web sitesinde, 2016/2 KPSS tercihlerinin yapılacağı belirtilmekte ancak tarih kısmı boş durmaktadır. 

Bu durumu gören binlerce memur adayı KPSS 2016/2 merkezi atamaların olup olmayacağını merak ediyor. Konu ile ilgili yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmazken, akıllara KPSS ile memur alımı sona mı eriyor sorusu geliyor. Merkezi atamanın ne zaman olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanabilir. KPSS atamaları ile ilgili detaylara sayfamızı takip ederek ulaşabilirsiniz. KPSS ile ilgili tüm bilgilerden haberdar olmak için Kamu Saati uygulamamızı indirebilirsiniz.

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ


Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.