Edirne'de itiraz sonucu 41 memur görevine iade edildi

Edirne'de FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle daha önce ihraç edilen veya açığa alınan 125 kişiden 41'i, yaptıkları itiraz ile görevine iade edildi.

Edirne'de itiraz sonucu 41 memur görevine iade edildi
29 Eylül 2016 Perşembe 17:05

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında daha önce ihraç edilen veya açığa alınan 125 kişiden 41'i, yaptıkları itiraz sonucu görevine iade edildi.

Gelen bilgilere göre, OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen 65, görevden uzaklaştırılan 60 kamu görevlisi mağduriyetlerinin giderilmesi için, Valilik Olağanüstü Hal Bürosu bünyesinde oluşturulan ''Kriz masası''na dilekçe ile başvuruda bulundu. 

Kişiler hakkında yapılan araştırma sonucu aralarında öğretmen, memur ve polislerinde yer aldığı 41 kişinin görevine iade edilmesinde karar kılındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Devlet sapla samanı bir birinden ayırıyor.