Yunus Emre 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

TRT'nin sevilen dizisi Yunus Emre 41. bölümüyle nefes kesti. Yunus Emre'nin hayatının anlatıldığı dizide 42. bölüm yayınlanacak mı? Bu hafta Yunus Emre 42. Bölüm ekranlara gelecek mi? Detayla haberimizde.

Yunus Emre 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
02 Mayıs 2016 Pazartesi 13:35

TRT 1'in sevilen dizilerinden birisi olan Yunus Emre 42. Bölüm bu hafta ekranlara gelecek mi? Heyecanın üst sevide olduğu Yunus Emre Aşkın Yolculuğı dizisi yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanmaması sonrasında izleyicinin aklına acaba bu hafta dizi yayınlacak mı sorusu geldi.

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı, başrolde Yusuf Gökhan Atalay'ın oynadığı Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, 41. bölümüyle nefes kesti. Kadı İlyas tarafından büyücülük ile yargılanan Tabduk Emre, suçlu bulundu. Şahitlerin yalan söylediğinden emin olan Yunus, yaptığı büyük oyunla, Tabduk Emre'yi aklamayı başardı. Candaroğlu Argunbey ise Yunus'a karşı öfkesini kat ve kat arttırdı. 

Yunus Efendi Ahmet Yesevi Dergahı dervişleriyle karşılaşır ve onları Tabduk Emre dergahına getirir. Bu arada Zahide Yunus'a ilan-ı Aşk eder. Bunu duyan Yunus utancından olduğu yerden kaçar. Bu arada Candaroğlu Zahide'den şüpheleniyordur. Zahide'ye soru soran Candaroğlu, kaçamak cevaplar alınca, Zahide'nin boynunu sıkar.

YUNUS EMRE 42. Bölüm Bu Hafta Yayınlanacak mı?

3 Mayıs Salı günü Miraç kandili olması nedeniyle Yunus Emre bu hafta yayınlanmayacak. 42. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmazken, 42. bölümün haftaya yani 10 mayıs salı günü yayınlanacağı belirtildi. Yunus Emre 42. bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamızdan izleyebilirmisiniz.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.