Vatanım Sensin 31. bölüm sezon finali izle - Cevdet şehit oluyor

Vatanım Sensin 15 Haziran sezon finali bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin seyircisi gözyaşlarını tutamadı.

Vatanım Sensin 31. bölüm sezon finali izle - Cevdet şehit oluyor
15 Haziran 2017 Perşembe 22:01

SEZON FİNALİNDE YAŞANANLAR

Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir.

Ali Kemal'in abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. 

Yunan ordusuna ağır darbe

Cevdet'in ise artık tüm yaşananlardan dolayı Yunan ordusuna en ağır darbeyi vurmak için büyük bir planı vardır. Fakat bu planın çok büyük sorumlulukları da beraberinde gelecektir. Cevdet planını uygularken Azize ise onu bekler. Cevdet tüm Yunan ordusunu masada öldürürken Azize'ye de mektup gelir. Cevdet şehit olmuştur. 

Hamilton'un ise gerçek yüzü ortaya çıkar. Mustafa Kemal Paşa’ya karşı düzenlenen suikast engellenmiştir. 

Vatanım Sensin 32. Bölüm heyecanla bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.