Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı - Son bölüm izle

Her bölümü ayrı heyecanlı olan Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 30. Bölümde Cevdet Vasili'ye oyun oynuyor. Peki bundan sonra Vasili ne yapacak? İçinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek mi?

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı - Son bölüm izle
01 Haziran 2017 Perşembe 23:04

Vatanım Sensin 30. Bölüm özeti

Cevdet’e kurduğu tuzak sonrası gizli vazifesini öğrenen Vasili, ona oyun oynar ve tuzağına düşürür. Tevfik’in köşeye sıkıştığını düşünen Cevdet, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira hapistekiler, kendi ailesinden başkası değildir. Vasili, her şeyi öğrendiğini ve Cevdet’in ihaneti karşısında cezalandırılacağını söyler. Cevdet’in en büyük cezası; ailesinin gözleri önünde infaz edilmesi olacaktır.

Vasili, Cevdet’in daha büyük bir acı çekmesi için onu bir seçime zorlar. Vatanı ile ailesi arasında bir karar vermesini isteyen Vasili, beklemediği bir mektup alır. Cevdet tarafından yazılmış mektupta, vasiyeti ve herkesi şaşırtacak bir bilgi vardır. O da Ali Kemal’in bir mahzende bulunduğu ve Vasili ile Veronika’nın oğlu olduğudur.

Cevdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası arasında kalmıştır. Kendisi hakkında çıkarılan infazı engellemek için büyük çaba sarfeden Hilal’i hücreden kaçırmak için harekete geçer. 

Vasili ve Veronika Ali Kemal'in gerçek oğlu olduğunu öğrenir. Ancak bütün bunlar Cevdet'in Vasili'ye karşı bir oyunudur. Cevdet oynadığı bu oyunla Vasili'nin bir hain olduğuna inandırır.

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı. Vasili bundan sonra ne yapacak?

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.