VakıfBank Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

VakıfBank Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme
05 Ağustos 2017 Cumartesi 18:40

VakıfBank Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

Ülkemizin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, son zamanlarda kredi kullandırma konusunda üstün bir performans sergiliyor. Geçtiğimiz yıllara göre, kredi faiz oranlarınıda düşürerek birey odaklı çalışmalar yaptığının altını çizen banka, yapılan işlemlerde üstün bir teknoloji sunuyor.

Vakıfbank’a başvurulan kredinin sonucu öğrenmek için, birkaç yol vardır. Aşağıda yazılmış olan işlemleri, günün her saattinde yapabilir ve kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Buna ek olarak kredi sonucunu öğrenmek ücretsizdir ve kredi sonucunu öğrenmek isteyen bireylerde herhangi bir şart aranmaz.

VakıfBank Kredi Sorgulama Nasıl Yapılır?

Teknolojinin bir hayli gelişim göstermesi, Vakıbank’ın son derece kullanışlı sistemleri aktif etmesine zemin hazırlamıştır. Başvurduğunuz kredinin sonucunu sorgulama ekranlarından sorgulayabileceğiniz gibi, aynı zamanda en yakın Vakıbank şubesine giderek de, TC ile kredi sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Bu sorgulama işlemi sırasında tarafınızdan kimlik dışında hiçbir ek evrak istenmemektedir. Şubede yapılan sorgulamalar, kredi sürecini epey bir hızlandıracaktır.

Başvuru sonucunuzu öğrenmek için tıklayın; VakıfBank Kredi Sorgulama

Telefon ile Kredi Sorgulama

Telefon bankacılığının da artık tamamen tercih edilmesinin, kredi alım sürecini hızlandırmadaki ikinci adım olduğu söylenebilir. Vakıfbank Müşteri Hizmetleri’ni (0850 222 0724) aramanız durumunda, sesli yanıt servisiyle müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine, ‘’kredi sonucumu öğrenmek istiyorum’’ gibi bir ifade kullanmanız gerekecektir. Kredi sorgulama için, T.C kimlik numarası ve anne kızlık soyadı gibi ek güvenlik soruları da sorulmaktadır. Sorgulama işlemi yaklaşık 1 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanmaktadır.

İnternetten Kredi Sorgulama

İnternet bankacılığının da geçtiğimiz yıla oranla epey geliştiği gözlenmiştir. Vakıfbank kredi başvurularının öğrenilebileceği diğer bir adım olan mobil bankacılık ve internet bankacılığı, 24 saat boyunca aktif olan sistemlerdir. Bu şekilde kredi başvurunuzu öğrenmek için, dilerseniz mobil cihazlardan Vakıfbank uygulamasına girebilir, dilerseniz de Vakıfbank Resmi web sitesi üzerinden İnternet Bankacılığına giriş yapabilirsiniz. Girişin devamında, sorgulama ekranına istenilen güvenlik sorularının cevabını yazmanız durumunda ilgili menülerden kredi başvuru sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.


Etiketler; #VakıfBank
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERTAN YARAR - 6 yıl önce
Kredi için bankanıza maaş bodrosu ile bilgi verdim sonuç ogrenebilrmiyim
Avatar
Ramazan tokuş - 5 yıl önce
Kredi istiyorum
Avatar
Sinan çelik - 5 yıl önce
Bankanızın kıredi kartlı müşterisiyim ama bankanızdan hiç memnun kalmadım en kısa zaman diliminde kart borcumu ç bi bankadan çekeceğim kitlesiyle kapatıp ç bi banka kredi kartı kullanacağım ayrıca çevremdeki tüm dost artı tanıdığım insanlarada vakıf bank la çalışmamaları nı söyliyeceğim belki biri sesimi duyar da cevap verir bankanızdan zanetmiyom da belki iyi günler
Avatar
Nahsen kınalı - 5 yıl önce
Kart başvurusu yaptım henüz
Bir sonuç alamadım
Avatar
hasan - 5 yıl önce
merabalar ben inşaatta çalışan biri olarak şu andada eve ekmek götüremiyorum çocugum okula gidemiyor nedenmi bankanızda 8 bin tl var çekemiyorum bloke var dediler kaldırdım icra dediler kaldırdım daha ne yapim
Avatar
İlkay - 5 yıl önce
Kredim onaylandımı
Avatar
Çetin erbuğa - 5 yıl önce
Kıredi kartı başvurusu öyrenme
Avatar
Çetin Erbuğa - 5 yıl önce
Kıredi kartım kuryeye verildimi nezaman elime geçer