Tesettür Giyimin Özel Parçaları Nelerdir?

Tesettür Giyimin Özel Parçaları Nelerdir?
05 Mayıs 2017 Cuma 15:30

            Her yıl modacılar tarafından gerek kapalı gerekse de açık bayanlar için tasarlanan kıyafetlerin seçenekleri yenilenmeye devam ediyor. Modayı takip etmeyi sevenler de dolabını yeni sezon ürünleri ile yenileyerek, giyinmenin keyfini çıkarıyor. Özellikle her sene yenilenen ve arasına yeni bir ürün ekleyen tesettür giyim, en özel parçaları ile tesettürlü hanımların beğenisine sunuluyor. Sizde özel davet ya da etkinliğe gittiğinizde dikkat çekmek istiyorsanız, tesettür giyimin özel parçalarından giyinmelisiniz. Tesettür giyime hitap eden özel parçalar her kesime hitap etmesinin yanı sıra, her türlü vücut ölçülerine uygun olarak tasarlanmaktadır. Özel günlerinizde kullanabileceğiniz özel parçalar hakkında hiçbir fikir sahibi değilseniz, işte size tesettür giyimin özel parçaları...

            Tesettür abiyeler, tesettür giyimin en özel parçasıdır. Genellikle düğün, nişan, kına gecesi ya da herhangi bir özel etkinliklerde kullanılmaktadır. Farklı kumaş türlerinden tasarlanan, sadece özel gece ve etkinliklerde giyilebilen ve günlük giyim için oldukça ağır olan kıyafetlerdir. Abiyeler görünümleri ve tasarımları açısından oldukça şık ve zarif olduklarından dolayı tesettürlü hanımlar tarafından büyük ilgi görmektedir.

            Tesettür giyimin özel parçalarından bir tanesi de tesettür tunik modelleridir. Şıklığı kadar kullanışlı olmasından dolayı tesettürlü hanımların vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer almaktadır. Bu anlamda her zevkten, her kesime hitap eden özel tasarımlar üretilmektedir. Özellikle vücut hatlarını gizlemek ve dar paçalı pantolon giydiklerinden dolayı kalçalarını saklamak isteyenler için oldukça idealdir. Çoğu ürünler mevsimsel ve modaya uygun üretilmektedir. Tesettür tunikler de her mevsime hitap eden kumaşlardan üretilmektedir. Yaz mevsiminde serin tutmak için ince kumaştan üretilen tunikler, kış mevsimi için de triko'dan üretilerek, kış aylarının sıcak geçirmesini sağlıyor. Yaz kış ya da kumaşı her ne olursa olsun tüm tunik modelleri sizlere aynı şıklığı ve rahatlığı veriyor.

            Tesettür elbiseler de oldukça özel ürünlerdir. Abiyeye göre biraz daha basittir. Özel günlerde giyilebildiği gibi günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilen klasik modelleri de vardır. Bir kısmı sade kumaşlardan üretilirken, bir kısmında çiçek desenli kumaşlardan üretilerek, şıklığına özen gösteren hanımların beğenisine sunulmaktadır. Tesettür elbise modellerinde her yaşa, her bedene ve her zevke göre rengarenk yüzlerce çeşidi üretilip, sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.