Survivor oy sıralaması 5 Nisan 2016 Salı, acunn.com Survivor SMS sonuçları sonucu Survivorda kim elendi?

Survivor'da kim elendi? Sürekli yapılan SMS oylama sonuçları nasıl oldu? Acunn Ilıcalı'nın yurt dışından Türkiye'ye getirdiği ve ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2016 oy sıralaması nasıl? Acunn.com üzerinden yapılan oylama ve TV8 yan ekran uygulaması SMS sonuçları ile yeni haftanın Survivor'dan elenen ismi belli oldu. Peki 5 Nisan 2016 Salı Survivor oy sıralaması nasıl? Survivor'dan Yılmaz Morgül elendi.

Survivor oy sıralaması 5 Nisan 2016 Salı, acunn.com Survivor SMS sonuçları sonucu Survivorda kim elendi?
06 Nisan 2016 Çarşamba 00:42

Acunn Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı'nın yıllar önce Türk ekranlarına taşıdığı Survivor oy sıralaması nasıl? Her bölümün büyük beğeni ve merakla izlendiği Survivor 2016'da bu hafta Survivor'a hangi isim veda edecek? TV 8'de yayımlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor SMS oylama işlemleri  acunn.com üzerinden gerçekleşiyor.  Survivor halk oylama sonuçları Dominik adasına veda edecek isim belirleniyor ve bu isim yarışmaya veda ediyor.  Survivor'da bu hafta elenen isim Yılmaz Morgül oldu.

Acun Ilıcalı'nın başarılı yarışma programı Survivor 2016 yılında da adından sıkça söz ettiriyor. Her bölümü milyonlarca insan tarafından izlenen, Survivor yarışmacılarının sıkı sıkıya takip edildiği, haftanın 5 günü Türk izleyicisini ekrana kilitleyen Survivor oy sıralaması da kazananı ve kaybedeni belirliyor. Survivor SMS oylama sonuçlarına göre adaya veda edecek ismin ilk sinyalleri veriliyor. 

SURVİVOR OY SIRALAMASI ACUNN.COM AÇIKLIYOR



5 gün boyunca akşamları Acunn Medya'nın yani Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2016 oy sıralaması bugün belli oluyor. Geçen hafta yarışmadan elenen isim gönüllülerden Nihal Candan olmuştu. Bu hafta SMS sonuçları sonucu yarışmaya kimin veda edeceği, Dominik Cumhuriyeti'nden kimin eve döneceği büyük merak konusu oldu. acunn.com üzerinden ve tv 8 üzerinden yayımlanan Survivor bölümlerinde dokunulmazlık oyununu gönüllülerin kazanması ve ünlüler takımının yenilmesi sonrası ünlüler arasında bireysel yarışmalar düzenlendi. Bireysel yarışmalar sonucu Nagihan dokunulmazlığı kazandı ve bu hafta Survivor ekibine veda edebilecek isimler arasından ayrıldı. 

Ada konseyine giden ünlüler teker teker hangi yarışmacının gitmesini istiyorlarsa klasikleşen kağıda yazma hamlesini burada gerçekleştirdiler. Burada ismi en çok yazılan ise bir zamanların en ünlü genç oyuncularından, Kuzenlerim, Koçum Benim dizisinin ünlü oyuncusu Yunus Günçe oldu. 

Bu hafta yapılacak Survivor halk oylaması sonucuna göre elenecek 3. isim belli olacak. En az oyu alan 3. isim adadan elenebilecek 3. ihtimal arasına adını yazdıracak. 

Şu an acunn.com 'dan aldığımız bilgiye göre 5 Nisan 2016 Survivor oylama sonucu evden veda eden ünlü Yılmaz Morgül oldu. 

SURVİVOR BU HAFTA KİM ELENDİ? SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM YILMAZ MORGÜL OLDU



Her bölümüyle ayrı ayrı heyecanlara sahne olan yarışma Survivor'a bu hafta veda eden isim Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'ya katılacağı oldukça fazla duyulmuş, herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Yılmaz Morgül'ün ada şartlarına uyum sağlayıp sağlayamayacağı herkes tarafından merakla izlenmiş ancak yarışma boyunca sergilediği performans oldukça başarı toplamıştı. Ancak Yılmaz Morgül bu hafta Survivor'dan elendi. 5 Nisan 2016 Survivor oylama sonucu Yılmaz Morgül elendi. 

Survivor 2016 Ünlüler Takımında kimler vardı?
Atakan, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, Mehmet, Nagihan Karadere, Seda Tetik, Serkan Ercan, Tuğba Özay, Yağmur Özdemir, Yattara, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe
Survivor 2016 Ünlüler Takımında kim elendi?
Survivor'un bu haftasına gelindiğinde ünlüler takımından elenen isimler şöyle: Yağmur Özdemir, Serkan Ercan, Seda Tetik, Eda Akkaya, Ebru Öztürk
Survivor 2016 Gönüllüler takımında kimler vardı?
Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, İbrahim Giydirir, Nihal Candan, Semih Öztürk
Serkan Tütüncü, Zafer Mete
Survivor 2016 Gönüllüler takımında kim elendi?
Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunlarının önemli kısmını kazandığı için sadece bir kişiyi kaybettiler. Gönüllüler takımında şu ana kadar elenen isimler: Aylin Şallı ve Nihal.
Survivor 2016'da son puan durumu sonuçları da her hafta web sitesinden takip edilebiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.