Sportif Şıklık: Sokak Stiliniz Tenisten

Sportif Şıklık: Sokak Stiliniz Tenisten
22 Ağustos 2017 Salı 13:45

Fred Perry denildiğinde ilk aklınıza ne geliyor? Üç kez Wimbledon kazanan ünlü tenisçi Fred Perry mi? Yoksa ünlü İngiliz markası mı? Merak etmeyin, ikisi birbirinden pek uzak şeyler değil. Fred Perry markası ünlü tenisçinin ta kendisi tarafından yaratılmıştır. Fred Perry bir Boğa burcu erkeğiydi. Boğa burcu erkeğinin giyim stilinde rahat, temiz ve sade görünümün peşinde olsa da giydiği her şeyde estetik aradığı söylenir… Fred Perry markasının neredeyse “spor şıklık” ile eşleşmesinde belli ki Perry’nin tercihleri de belirleyici olmuş.

fred- perry neon .jpg

Sokak Stili Tercihleri

Sokak stili denildiğinde ilk akla gelen rahatlık oluyor. Bu stili tarif eden de “sportif şıklık” oluyor. Olabildiğince rahat, sade, nefes alan ama aynı zamanda detaylarda  fark yaratarak şıklığı yakalayan parçalar…

Kadınlar da erkekler de sportif şıklık dendiğinde tercihlerini, sade bir jean ya da kanvas pantolon üstüne şık tişört ya da gömlek giymek şeklinde yapıyor. Bu kombinin altına giyilen ayakkabı hem rahatlığı ve konforuyla hem de kalitesiyle dikkat çekiyor. Artık gelenekselleşen polo stil gömleklerin yanı sıra bu yıllarda çizgili ve puantiyeli, desenli tişörtler sokak stilinin tamamlayıcısı olarak görülüyor.   

Fred Perry’den Sportif Şıklık için Seçtiklerimiz

Fred Perry markası yıllar önce ter önleyici bileklik ve polo tişört ile sektöre girip bir anda çok ünlü oluyor. Yıllardır ünlü müzik ikonlarının yanı sıra günlük ve sportif tarzda giyinenlerden oluşan önemli bir kitlesi var. Marka kendi hayranlarını yaratıyor. Hem orijinal ürünlerle çıkıp hem gelenekselliğinden ödün vermemek kolay olmamalı. Üstelik markanın kendi bütünlüğüyle de dikkat çekiyor. Fred Perry’nin bu kitleyi korumayı başarmasına şaşırmamak gerek.


fred perry- behlül.jpg

Fred Perry polo tişörtler senelerdir stil sahibi erkeklerin öncelikli tercihleri… Türkiye’de de Aşk-ı Memnu dizisinde sıkça kullanıldığını, hatta “Behlül tişörtü” olarak nam saldığını hatırlatmakta fayda var.

Yeni döneme ayak uyduran desenlerle klasik stilin alternatifi bir şıklığa kapı aralanıyor. Puantiyeli, çizgili, kollarına neon şeritler iliştirilen tişörtler ve cepli modeller erkek reyonunda dikkat çekiyor. Tişörtlerin yanısıra gömlek, ayakkabı ve aksesuarlarla da hayranlarını tatmin edecek seçenekler sunuyor.


fred perry -WomensReissues5.jpg

Kadınlar için de çeşitli renk ve desenlerle dikkat çekici polo tişörtler ürettiklerini eklemeliyiz. Tişörtlerin boylarını biraz daha uzatarak tasarladıkları sürpriz elbiseler de çok rahat ve dikkat çekici. Fred Perry, kadın ayakkabı ve çanta kategorisinde de farklı seçenekler sunuyor.

Fred Perry’nin ilgisini çektiği kişiler için, sportif şıklık için Trendyol indirimini haber verelim.





 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.