Şahan Gökbakar tazminat ödemeye mahkum oldu, tazminat ne kadar?

Şahan GÖkbakar bir televizyon programında Hüseyin Avni Danyal'a hakaret ettiği gerekçesiyle 8 bin TL tazminat cezasına çarptırıldı. Şahan Gökbakar bu bin TL cezayı ödeyecek.

Şahan Gökbakar tazminat ödemeye mahkum oldu, tazminat ne kadar?
19 Şubat 2016 Cuma 11:23

Geçtiğimiz aylarda Recep İvedik tiplemesiyle ünlenen Şahan Gökbakar'ın, ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal'a hakaret ettiği iddia edilmişti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran Hüseyin Avni Danyal Şahan Gökbakar'dan davacı oldu. 

Şahan Gökbakar'ın, Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programına katılan Hüseyin Avni Danyal'ın Recep İvedik filmini eleştirmesi üzerine Danyal'a "orta yaşlı sahtekar" ve "iki arada bir derece kalmış yavşak ruhlardan kurtulalım" diye SMS atması üzerine Danyal kendine hakaret edildiğini iddia etmiş ve Şahan Gökbakar'ı mahkemeye vermişti. 

Mahkeme, Danyal'ın 20 bin lira tazminat davasını reddetti ancak Gökbakar'ı 8 bin lira tazminat davasına mahkum eti. Bu kararın da Yargıtay tarafından bozulması üzerine yeniden karar veren mahkeme 4 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. 

Olayla ilgili Şahan Gökbakar'ın açıklama yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.