Rent A Car Hizmeti

Rent a car firması için tanıtıcı yazımız.

Rent A Car Hizmeti
09 Eylül 2016 Cuma 11:53

Farklı iller arası seyahat etmeyi seven kişiler tarafından özellikle tercih edilen araç kiralama hizmeti Türkiye’nin bütün illerinde, farklı firmalar tarafından sunulmaktadır. Uzun yollarda kendi aracını yıpratmak istemeyen, uzun yolda araç kullanmayı sevmeyen ya da hava yoluyla seyahat etmek isteyen bireysel müşterilerin yanı sıra, büyük şirketler ve devlet kurumları gibi kurumsal müşterileri de olan rent a car firmaları gün geçtikçe çoğalmaktadır. Sektörde kişilere ve kurumlara sunduğu birçok özelliği nedeniyle rakiplerinden bir adım önde bulunan Avro rent a car firması birçok ilde hizmet veriyor ve 10 yılı aşkın tecrübesiyle güvenilir bir rent a car firması arayan kişiler için haftanın 7 günü 24 saat ulaşılabilirlik sağlıyor. Kimlik ve ehliyet gibi belgelerle firmaya başvuran her insan, oto kiralama hizmetinden sorunsuz bir şekilde faydalanabiliyor.

Rent A Car Şirketler İçin Vergi Avantajları Araç kiralama şirketlerinin vergi oranı düşük araç alımı ve satımı yaptığı artık herkes tarafından biliniyor. Yalnızca araç değil yedek parça, lastik gibi ek parçalar da araç kiralama firmaları tarafından daha uygun fiyatlara satın alınabiliyor. Bu süreç ise şu şekilde işliyor. Önce rent a car şirketi bir araç alıyor ve %18 KDV ödüyor. Daha sonra bu KDV’nin tamamını gelirlerinin KDV’sinden indiriyor. Satın alınan araç üzerinden 12 aylık amortisman ayrılıyor bu da gider olarak yazılıyor. Buna ek olarak araç kiralama firmaları Motorlu Taşıtlar Vergisinin tamamını da gider olarak yazabiliyor. Tüm bu avantajlar sayesinde rent a car şirketleri için ödemeler oldukça uygun fiyatlarda yapılıyor. Kısacası sürüş güvenliği ve konforu için bir insana lazım olan her işlem firma tarafından titizlikle yerine getiriliyor.

Avro Rent A Car Yalnızca büyük şehirlerde değil Bingöl ve tokat gibi küçük şehirlerde de hizmet vermekte olan Avro rent a car firmamız araç filosunda Mercedes, Nisssan, Hyundai, Renault, Peugeot, Toyota gibi birçok seçkin araba markasını barındırıyor. Sunduğu kaliteli hizmetle her geçen gün adını daha da üst sıralara taşıyan firmamız her türlü araç kiralama isteğinizde yanınızda oluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.