Müşteri Taleplerine Yenilikçi Yaklaşımlar

Faizsiz ev kredisi alınabilir mi?

Müşteri Taleplerine Yenilikçi Yaklaşımlar
01 Eylül 2016 Perşembe 14:42

Ülkemizde bir ev sahibi olmak isteyen herkes faizsiz evimkânlarından yararlanabilir. Genç, dinamik ve heyecanlı bir kadro ile çalışan bu sistem müşterilerin farklı ihtiyaç ve hassasiyetlerine özel çözümler üretir. Uygulanan sıra tespitli faizsizkonutimkânları ile siz de evinize ne zaman sahip olacağınızı bilir ve ihtiyaçlarınızı buna göre planlayabilirsiniz. Yapmanız gereken ilk şey ne kadar bütçe ile bir eve sahip olduğunuzu belirlemek olacaktır. Tamamen kendi bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre belirleyeceğiniz bütçe ile bize başvuru yapabilirsiniz.

Peşinatlı Veya Peşinatsız Ev Alma Yöntemi

Almak istediğiniz evi belirledikten sonra peşinatınız olup olmadığına göre sıralı tespit yöntemine girebilirsiniz. Bu aşamadan sonra aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarına karar vermeniz gerekmektedir. Ödemek istediğiniz rakamı kendi bütçenizi yaparak gerçekçi bir şekilde belirleyebilirsiniz. Faizsiz ev kredisialırken bu aşamalardan sonra kaç kişilik gruba gireceğiniz belirlenir. Bu sistemi bir elin nesi var iki elin sesi var şeklinde değerlendirebilirsiniz. Birlikten güç doğacak ve gruba dâhil olan herkes sırasıyla kendi istediği eve sahip olacaktır. Belirlenen seçenekler karşılıklı bir sözleşme ile garanti altına alınır. Siz de evinize bir adım daha yaklaştığınızı hissedebiliyor musunuz? Noter huzurunda yapılacak çekiliş ile evinizi ne zaman alabileceğinizi öğrenir hayatınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. Faizsiz konut kredisiuygulaması olarak düşüneceğiniz sistem ile artık evinizi ne zaman teslim alacağınızı bilirsiniz. Evinizi teslim aldıktan sonra ödemeniz gereken rakamlar değerlendirilir ve evinizin toplam maliyeti de ortaya çıkmış olur. Yeniden taksit düzenleme sistemi ile ödemelerinizi daha kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Faizsiz ev almak istiyorumdiyorsanız size kapımız her zaman açıktır.

Kendine özel bir sistem olan faizsiz ev almaimkânında, üyeler işin hiçbir aşamasında maliyet dışında bir bedel ödemek zorunda bırakılmazlar. Serbest ödeme planlı gruba dâhil olmak istiyorsanız her şey sizin elinizdedir. Evinizin değerini her aşamada artıran ve koruyan bu sistem ile nasıl faizsiz ev alabilirimhakkında bilgi almak istiyorsanız bize farklı yollardan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Taksitleri kolay ödeme imkânı sunan avantajlı paketler sayesinde herkes için karlılık ön planda tutulmaktadır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.