Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm sosyal medya fragmanı Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu ilk bölümlerinden bu yana yıllardır izlenme rekorları kırıyor. Herkesin beğeniyle izlediği Peki Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm tek parça halinde neden yayınlanmadı? Derin devleti ve devlet yönetimini anlatan Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm fragmanı nasıl izlenir ? Kurtlar Vadisi Pusu 284 Sosyal Medya Fragmanı.

Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm sosyal medya fragmanı  Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm fragmanı izle
23 Şubat 2016 Salı 17:53

Kurtlar Vadisi Pusu 283 bölümü ile nefes kesen Kurtlar Vadisi Pusu'nun 284. bölümü (18 Şubat Perşembe)  ekrana gelecek mi? Fragmanı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölüm yayınlanacak mı, yayınlanmayacak mı? Dizinin yayınlanması ile ilgili açıklama gedi. Dün Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle bu akşam (18 Şubat 2016 Perşembe) yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi. Dizi yeni bölümüyle 25 Şubat Perşembe günü ekranlarda olacak.

14 yıldır kesintisiz reyting rekorları kıran Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamları izleyicileri ekrana kitlilemeyi başarıyor. Başarı dizinin geçen hafta perşembe günü 283. bölümle ekranlara geldi. Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu reyting rekorlarını yine altüst etti. 25 Şubat'ta Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümü ile ekrana gelecek. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 284. bölümünde neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili yorumlarınızı, diziyle ilgili eleştiri ve önerilerinizi sayfanın en altına yorum olarak ekleyebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 284 Sosyal Medya Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Fragmanı



 Kurtlar Vadisi Pusu 283. Bölüm Özeti

11 Şubat Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümü ile ekranlara geldi. 282. Bölümde vurulan ve herkesin öldüğü zannettiği Polat, Yusuf tarafından kurtarılarak bir kulübeye götürülmüştü.  Yusuf'un Öktem Hoca ile yaptığı gizli plan ortaya çıkarken, yaralanan Polat Yusuf'un planını merak etmektedir. Yaraları yavaş yavaş iyileşen Polat'a planını anlatır. Yusuf'un gizli planını öğrenen Polat Yusuf'a çok farklı bir tepki gösterir. 

Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak ekibi, Gölge'ye hiç ummadığı anda saldırır. Cahit'in de ekibe katılmasıyla Gölge'nin işlerini bozan Siyah Sancak ekibi, Gölgenin en yakın adamını ele geçirir. 

Raskoln ortaya çıktı. Mete Aymar at çiftliğinde ortaya çıkan Raskoln ile Kenan'ı tanıştırır. Raskoln ve Kenan arasında yakın bir ilişki başlayacak gibi duruyor.

Ajan Zeynep ise Rusya'da Tilki ile Karun'un verdiği görevi yerine getirmeye çalışmaktadır. Tilki'nin organize ettiği plan ile Büyük Konsey üyesi Sergei'yi yakından takip eden Zeynep, kumarhanede Sergei'ye plan kurar. Planın normal şekilde işlediğini düşünen Tilki ve Zeynep hiç ummadığı birşeyle karşılaşır.  


Peki Kurtlar Vadisi'nin 284. bölümünde neler olacak? Hafızasını kaybeden Polat nasıl bir yol izleyecek. Siyah Sancak ekibi ve Gölge arasındaki mücadele nasıl son bulacak. Yusuf'un Mr. Smith'e oynadığı oyunda neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölümü ile 25 Şubat Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

 Kurtlar Vadisi Pusu oyuncu kadrosu

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURATHAN - 8 yıl önce
Şimdi kvp yayınlamayıp yerine bi vatan ile ilgili mesela Çanakkale belgeseli yayınlansa anlayacam ama kvp yerine aksiyon filmiyle yas tutmak saçma ötesi
Avatar
Esref - 8 yıl önce
Pusu zaten dusmanlara mesaj veriyor yayinlanmasi iyi olurdu bu arada kardes ulke adindan bas sagligi veriyoruz
Avatar
Esref - 8 yıl önce
Pusu zaten dusmanlara mesaj veriyor yayinlanmasi iyi olurdu bu arada kardes ulke adindan bas sagligi veriyoruz
Avatar
Mükemmel - 8 yıl önce
30 yıl da yayınlansa izlerim Kurtlar Vadisini
Avatar
Aslı - 8 yıl önce
Polat vazgeçilmezimiz
Avatar
NAci - 8 yıl önce
Kurtlar Vadisi Pusu ekibini ve Show TV'yi kararından dolayı tebrik ediyorum. Bu arada başımız sağolsun
Avatar
Vadi busra yakut - 8 yıl önce
Bu arada başımız sağolsun ve biz her zaman vadiciyiz ve 1000 senede oynasa izlerim bikmadan seni çok seviyorum kurtlar vadisi pusu
Avatar
Haşim - 8 yıl önce
Nekadar olursa olsun seni izleriz POLAT ALEMDAR Seni çok seviyoruz dizi de tek başına olsunada olsun yinede izleriz ALEMDAR