Kısmetse Olur özel videolar izle

Kanal D'nin en sevilen programı Kısmetse Olur özel videoları yayınlandı. Kısmetse Olur Sevgililer Günü ve diğer özel videolar ile Kanal D, unutulmayacak anları tekrar tekrar yaşatmak istiyor.

Kısmetse Olur özel videolar izle
15 Şubat 2016 Pazartesi 16:51

Yayınlandığı 20. haftanın içinde olan Kısmetse Olur evlendirme programı ve yarışma programı 100 gün boyunca izleyicisine birbirinden keyifli dakikalar yaşatıyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği, yeni yarışmacıların programa dahil olduğu, enerjinin, dinamizmin, heyecanın ve aksiyonun hiçbir an eksik olmadığı Kısmetse Olur programı sevgililer günü gibi özel günlerde de yine izlenme rekoru kırıyor. Öğlen kuşağının reytinglerini alt üst eden program için Kanal D özel video bölümleri yayınlıyor. Biz de siz Kısmetse Olur evi takipçileri için özel videoları burada sunuyoruz. 

KISMETSE OLUR SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL İZLE

Kısmetse Olur yarışmasının sevgililer günü için özel çekilen görüntüleri sizlerin önüne geliyor. Keyifli sohbetlerin, çekişmelerin, mücadelerin ve aşkın programı Kısmetse Olur sevgililer gününde yarışmacıların birbirine aldığı hediyeler de oldukça konuşuluyor.




Ayça Emre'yi Göz Önünde Tutuyor

Ayça'nın Emre'yi göz hapsine aldığı bölümden görüntüler



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Kimin eli kimin cebinde dizileri bu milletin çocuklarının ahlaki çöküntüsüne sebep oluyor. Sokakta öpüşmede ne var bunda diyecek kadar yoz bir gençlik bu diziler sayesinde
Avatar
İrfan - 8 yıl önce
Bu programlar da dizi filimden farksız önceden ayarlanmış senaryolar sahneye konuluyor.