Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı, kısmetse olur evinde 21. bu hafta kim elenecek?

Kısmetse Olur haftanın finali heyecanına çok az bir zaman kaldı. Bu hafta eleme heyecanının yaşanacağı Kısmetse Olur haftanın finali 28 Şubat Pazar akşamı olacak. Bu pazar yarışma programında bir yarışmacı 10 bin TL ödülü alacak, bir yarışmacı ise Kısmetse Olur evinden elenecek. Peki Kısmetse Olur 21. hafta elenen isim kim olacak? Kanal D'nin yayınlandığı ilk günlerden bu yana ilgiyle izlenen yarışma ve aşk programı Kısmetse Olur bu hafta kim elenecek? Eve yeni girecek isim kim olacak?

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı yayınlandı, kısmetse olur evinde 21. bu hafta kim elenecek?
27 Şubat 2016 Cumartesi 00:48

 İlk günden bu yana ilgiyle izlenen yarışma ve evlendirme programı Kısmetse Olur haftanın finalinde yine bir aday evi terk edecek, yeni bir damat veya gelin adayı da eve girecek. Evi terk edecek yarışmacı SMS oylarıyla ve Kısmetse Olur evindeki yarışmacıların oyuyla belirlenecek. Eleme heyecanının yine dorukta olacağı Kısmetse Olur 21. haftanın finali Pazar akşamı Kanal D ekranlarında 22.15'te olacak. Peki Kısmetse olurda bu hafta kim elenecek? Kısmetse Olur'a yeni girecek damat adayı kim olacak? Melis ve Nur'un Semih yüzünden giriştiği pasta mücadelesi, Ceyda'nın yaptığı anlamsız hareketler Kısmetse Olur'daki eleme sürecini nasıl etkileyecek? 

Kısmetse Olur'da 21. Haftanın Finali Fragmanı


Kısmetse Olur 26 Şubat Cuma günü yaşananlar


Yarışma eve giren Batuhan Cimilli'nin kendisine uygun bir sevgili aramasıyla devam ediyor.

Melis Buse Betkayan ile Nur Erkoç'un Semih uğruna verdiği mücadeleler ile farklı bir seyir kazanıyor. Gün geçtikçe birbirine daha çok kinlenen yarışmacılar bu uğurda birbirlerinin sevgililerini ellerinden almaya bile yoğun bir mücadele sarf ediyorlar. En son Nur'u çileden çıkarmak için Semih'e doğumgünü pastası yapan Melis Buse'nin pastasını Nur ile işbirliği yapıp parçalayan Ceyda'nın bu anlamsız hareketine evdeki tüm yarışmacılar tepki vermişti.

Semih, Nur ve Melis üçgeninde ilişkiler böyle yaşanadursun bir bayan yarışmacının Adnan'a aşık oldum bu evde demesi eleme gecesine damgasını vurdu. Kısmetse Olur evindeki bütün yarışmacılar adeta bu gece içindeki herşeyi kustu. Kısmetse Olur 21. haftanın finalinde yarışma programının sunucusu Seda Akgül ilk defa Kısmetse Olur eleme gecesinde zorlandığını söyledi.


Kısmetse Olur bu hafta 23. hafta kim elenecek? 


Kısmetse Olur evindeki eleme heyecanından henüz kimin galip kimin ise mağlup çıkacağı bilinmiyor. SMS oylamasının birincisi Melis olmuştu. Melis'in birinci olması ve evdeki yarışmacıların oylamaları sonucu nasıl etkileyecek ve evden kim elenecek? 

Elenen isimle birlikte eve gelecek ismin de merak konusu olduğu biliniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.