Kısmetse Olur 31 Mart fragmanı yayınlandı! 138. yeni bölüm fragmanı İzle!

Kanal D ekranalrının reyting rekorları kıran programı Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her gün farklı bir konuyla gündem olan Kısmetse Olur evinde bugün yine kavgalar çıktı. Peki, Kısmetse Olur 31 Mart fragmanında neler oluyor? Kısmetse Olur fragmanı izle! Kısmetse Olur 138. yeni bölüm fragmanında ayrılık mı var? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 31 Mart fragmanı yayınlandı! 138. yeni bölüm fragmanı İzle!
30 Mart 2016 Çarşamba 16:58

Dün bir çok çiftin kavga ettiği Kısmetse Olur evinde bugüne Cansel ve Eser’in kavgasının yanı sıra evin gözde çiftelerinden olan Emre ve Hazal’ın da kavgası da sevenlerini üzdü.

EMRE VE HAZAL AYRILACAK MI?

Geçtiğimiz gün Hazal’ın giydiği kıyafete tepki gösteren Emre Hazal’dan da aynı şekilde karşılık almış ve ikilinin arasında bir tartışma çıkmıştı. Bugün de Emre ile konuşmaya çalışan Hazal dün gerçekleeşn tartışmaya geri dönünce ikilinin arası tekrar bozuldu ve Emre Hazal’a yazdığı mektubu veremedi. Hazal’ın gelinler evine dönmesiyle daha sonra gelinler evine gelen Emre arasındaki tartışmalar Emre’nin yazdığı mektubu yırtmasına ve Hazal’ın ağlamasına neden oldu.

CANSEL VE ESER ARA MI VERECEK?

Bir kaç gündür Eser’in ailesinin cansel’i istememesi üzerine gerginlik yaşayan Eser ve Cansel arasındaki buzlar bugün de çözülmedi. Eser’in ailesine sinirlenip kendisine patladığını söyleyen Cansel Eser’e ilişkilerine ara verebileceklerini söyledi. Ancak Eser Cansel’in bunu söylemesiyle tartışma yeniden alevlendi ve Cansel bu sefer Eser’e patladı. Eser kendisiyle evlenmek istemezse kendisinin de onunla evlenmek istemeyeceğini söyledi.

ADNAN’IN YENİ GELİN ADAYI İLE ALAKALI DÜŞÜNCESİ NE?

Hafta başında eve yeni gelen gelin adayı Seray’ın kendisine aday olduğunu bilen Adnan Seray’ın gelinler evinde konuştuklarını duyduktan sonra Seray’ın kendisini yanlış anladığını söyledi. Seray’ın damatlar evine ağlayarak gelemsiyle beraber Adnan şuan için kalbinin kilidinin kapalı olduğunu ve Seray ile sadece arkadaş olarak konuştuğunu tekrar ifade etti.

KISMETSE OLUR 137. BÖLÜM İZLE

KISMETSE OLUR 138. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur evinde yarın Hazal ve Emre için zor şeyler yaşanacak. Hazal’ın ve Emre’nin annesi eve gelerek çocuklarının ilişkilerini değerlendirecekler. Emre’nin annes Hazal’ı istemediğini söylerken, Hazal’ın annesi ise Emre’nin kızını üzmesi durumunda çok kötü şeyler olabileceğini ima edecek. Emre yaşananlarda büyün suçun kendisinde olduğunu söyleyerek olayları tatlıya bağlamak istiyor ancak aileler ne düşünüyor merak konusu.

Bir yandan bu olaylar yaşanırken Cansel Eser’e ne olursa olsun hayırlı olacağını söyleyecek. Bu bir ayrılık hazırlığı mı?

Melis ve Nur ise evdekileri neşelendirmek için yüzlerine kalemle bıyık çizerek hem gelin adaylarını hem de damat adaylarını güldürecek.

Kısmetse Olur yeni bölümüyle yine dopdolu.

KISMETSE OLUR 138. BÖLÜM FRAGMANI - 31 MART BÖLÜMÜ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.