Kısmetse Olur 3 Mart fragmanı yayınlandı mı? Kısmetse Olur 114. bölümü fragmanı Kanal D izle - Ayça'nın Ali'ye tavrı nasıl?

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Kısmetse Olur 3 Mart fragmanı yayımlandı mı? Eve yeni giren Ali'nin Ayça'dan Batuhanla ilgili görüşlerini öğrenmeye çalışması Kısmetse Olur evi izleyicileri tarafından merakla izleniyor. Peki Murat'ın ev halkını toplayıp ilişkiler hakkında sohbet etmesi Kısmetse Olur 114. bölüm fragmanında nelere yol açacak? Kanal D'de her gün yayınlanan program şimdiden unutulmayacaklar arasına giriyor.

Kısmetse Olur 3 Mart fragmanı yayınlandı mı? Kısmetse Olur 114. bölümü fragmanı Kanal D izle - Ayça'nın Ali'ye tavrı nasıl?
02 Mart 2016 Çarşamba 11:59

 Her hafta iki yarışmacı arasında yaşanan ve sanki kurgu olduğu düşüncesini akla getiren gerginlik bu hafta da Mehtap ile Murat arasında yaşandı. Mehtap ve Murat birbirini suçladı ve ayrıldı. Peki bu ilişkinin asıl suçlusu kim? Kısmetse Olur 114. bölüm fragmanı Murat ve Mehtap için neler öngörüyor? Birbiriyle anlaşmalı bir şekilde ayrılan, birbirlerine hakkını helal eden Murat ve Mehtap Kısmetse Olur evinde yeni bölümlerde neler yaşayacak?

Evde olaylar adeta kurgulu bir plan izlendiği gerçeğini doğrular nitelikte ilerliyor. Her hafta bir çifti seçen program yapımcısı bu çiftin arasındaki gerginliğe tüm evi de dahil ederek ilerletiyor ve o çifti ayırıyor. Bu çift ayrılınca sırada yeni bir çift geliyor. Tabii bu arada ayrılan çiftler yeni birini tanıma mücadelesine başlıyor bile.

KISMETSE OLUR 114. BÖLÜM FGRAGMANI





Kısmetse Olur Evi'nde geçen bölümlerde neler olmuştu?

Muratla Mehtap'ın ayrılığı eve damgasını vurmuştu ancak bu ikilinin mücadeleleri bir türlü bitmek bilmiyor. Birbirlerinin arkalarından konuşmaları ev halkını ve ikiliyi tedirgin eden gelişmeler arasında. Yeni bölümde Kısmetse Olur'da bu ikili arasında neler yaşanacak? 

Ayça eve gelen Bayram Ali'yle birlikte yeniden kıymete biniyor. Adnan ve Bayram Ali'nin Ayça'yı kazanmak için verdiği mücadele nelere sahne olacak? 

Batuhan kime "Sarı ışık muhabbeti vardı, ben onu kırmızıya çevirdim." diye hitap ediyor? Neye kızıyor?



Kısmetse Olur evine yeni giren Bayram Ali Sundu kimdir?

İzmir'de doğup büyüyen Bayram Ali Sundu yaşam koçluğu yapıyor ve insanlara destek oluyor. 31 yaşında olan ünlü isim halen İzmir'de yaşıyor ve ikizler burcuna sahip.



Kısmetse Olur Evinde akıl almaz olaylar var


Mehtap ve Nur konuşurken, sohbet ederken sürekli biri tarafından dikizlendiğini söyledi. Mehtap Muratla ilişkisi devam ederken bile biri tarafından rahatsız edildiğini ama o kişini söylemeyeceğini söyledi. Murat ise Mehtap'a o kişinin kim olduğunu, hemen söylemesi gerektiğini söyledi. 

Nur ve Ayça korumalarını Murat'a verdi. Melis ve Cansel ise korumayı Eser'e verdi. Oylama sonucunda eve yeni giren Bedirhan elenen isim oldu.

Emre, senin yaşadığın durumla alakalı bir şey demek istemiyorum diyor Adnan'a. Senin karakterin sağlam. Ben şu anda mesela geçmişteki konularda yani en kötü adam ben seçildim ama bu problem değil dedi. 



Ceyda Adnanla yaşadığı sorunları anlatıyor ve ağlıyor. Melis ise bir yandan yemek yemeye devam ediyor. Mehtap ise bu gözyaşlarının hiç inandırıcı gelmediğini söylüyor. Bazı çocuklar şımarınca ağlar ve nazlanmaya başlar ya işte aynı öyle diyor. Bitti diye ağlıyor.  bir yandan da Adnan'a karşı höykürerek ağlıyor ve Adnan'ı suçlayıp duruyor.

Batuhan çok rahat davranıyorsun diyor Ayça'ya. Sen müsade ediyorsun orada ne yapabilirim ki, adam zaten rahat. Kalk oraya ben oturayım diyor. Ayça ise hayır ne gerek var, niye oturayım diyor.  Sana karşı hislerim var ama o tarafa ben yüklenmeye, dolmaya başlıyorum. Ben rahat olamadığım için öfkemi kontrol edemiyorum. Ayça ise bu eve gelirken bunları düşünmen gerekiyordu dedi. Ben bunları görüp geldim diyen Batuhan ise sinirli tavrını koruyor. Ayça aramızda bir şey yok demesine rağmen Batuhan ısrarla farklı şeylerden bahsediyor. 



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.