Kısmetse Olur 25 Şubat fragmanı 108. yeni bölüm fragman izle Youtube ve Kanal D

Son günlerde tansiyonun iyice yükseldiği, sürekli yeni bir ayrılık dalgasının estiği Kısmetse Olur 108. bölüm fragmanı ilginç görüntülere sahne oluyor. Kısmetse Olur 26 Şubat fragmanı yayınlandı mı? Gelin adaylarının kahvaltı sırasında yaptığı konuşmaları izleyen erkek evinin yorumları ne oluyor? Semih kızlar evine gidiyor ve Nurla konuşmak istediğini söylüyor. Peki Kısmetse Olur 25 Şubat yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 25 Şubat fragmanı 108. yeni bölüm fragman izle Youtube ve Kanal D
24 Şubat 2016 Çarşamba 16:32

 Türkiye'nin konuştuğu yarışma programı Kısmetse Olur son günlerde yeni ayrılıklara sahne oluyor. Semih ve Nur'un arasında geçen münakaşa gittikçe büyüyor ve onların sonunu hazırlıyor. Kısmetse Olur evvinde kızların tarafına giden Semih, Nurla konuşmak istediğini söylüyor ve ikilinin arasında daha çok birbirini suçlamaya yönelik yapılan konuşma başlıyor. Son günlerde Kısmetse Olur evinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını söyleyen hayranlar Kısmetse Olur 108. bölümü fragmanını merakla bekliyor. Peki Kısmetse Olur 25 Şubat Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Kısmetse Olur 24 Şubat Çarşamba günü 107. bölümde neler oldu?

Semih, Nur'un annesini suçluyor. Kızlar tarafına geçen Semih, Nur'un annesinin geçen haftaki bölümünde suçlayıcı tavrını ve her şeye karışmasını dile getiriyor. Kendi annesinin hiç karışmadığını, Nur'un annesinin bu tavrının çok yanlış olduğunu dile getiren Semih, bu ikilinin aşkını bitiren taraf olarak Nur'u görüyor. Nur ve Semih'in konuşmasını izleyen erkekler Semih'in tarafını tutuyor ve bir an önce Nur'un yanından kalkmasını istiyor. 

Kızlar evinde Semih ve Nur'un tartışmasına dayanamayan kızlar Semih'i olanca güçleriyle suçluyor. Öte yandan Melis ile Semih'in bakışmasından rahatsız olan Nur bunu dile getiriyor ve istersen onun yanına git diyor. Facebook ve Twitter üzerinden yorum yapan Semih Nur hayranları ikilinin ayrılmasına üzülse de ikili ayrıldıklarını defalarca dile getiriyor. Bu ayrılıktan da birbirlerini suçluyor. 

Kısmetse Olur 108. bölüm fragmanı 25 Şubat fragman izle

Kısmetse Olur fragmanı henüz evin resmi sitesinde yayınlanmadı. Hazırlanıyor. Yayınlanınca buraya eklenecektir.


Kısmetse Olur Son bölümde neler olacak? Canes nedir?

Türk halkının hayranlıkla izlediği, ekran başından kalkamadığı yarışma evlilik ve aşk programı Kısmetse Olur son bölümde Eser ve Cansel arasındaki buzların eridiğine sahne oluyor. İkilinin kameralar karşısındaki samimi pozları, birbirine yaklaşmaları herkesi rahatsız etse de ikilinin barışması insanları mutlu ediyor.


Melis'in bu sefer de Semih'e yürümesi Nur'u rahatsız ediyor. 

Eser ve Cansel arasındaki tartışmalar Eser’in Cansel’e eski karısı hakkında herşeyi anlatmamış olmasından başlayan tartışmanın devamıydı. Cansel Eser’in bazı tavırlarından da hoşlanmadığını belirtti. Çağrıldığı halde gelin evine gitmeyen Eser, Cansel’in tepkisine maruz kaldı. Özellikle Daniella’nın olay sırasında gülmesi Cansel’i çileden çıkaran durum oldu. Tartışma sırasında yüzüğü çıkartma ile tehdit eden Cansel, Eser’in sert tepkisiyle karşılaştı. Cansel ve Eser'in çocuk isteği, Cansel'in çocuğumuz olursa adını Cansel ve Eser'in baş harflerinden hareketle Canes koyalım demesi bu bölüme damgasını vurdu. Kısmetse Olur evinde her yeni bölümüyle olay yaratan ikili son bölümde de oldukça çok konuşulacak. İkilinin yakınlaşması Kısmetse Olur 108. bölümde izlemek mümkün.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nermin - 8 yıl önce
MELİS tam semihin hakından gelir NUR çok seviyoruz onu herkes kıskanıyor duruşu hanım efendiliği seviyesiyle birinci ama onuda çileden çıkarmak için hepsi birleşmiş insanlar ne kadar kötü ve aÇIMASIZ OLUYORLAR İNSAN OLARAK BİR KİŞİ DESTEK OLMUYOR İKİ yüzü oln melis bir öyle bir böyle ama onu kanal destekliyormuş yazık kötü bir karekter de oynuyor