Kısmetse Olur 21 Nisan fragmanı yayınlandı, Kısmetse Olur 156. bölüm'de neler olacak?

Kısmetse Olur 21 Nisan fragmanı yayınlandı . Kanal D'nin en çok izlenen programı Kısmetse Olur 21 Nisan fragmanında izleyicileri neler bekliyor? Heyecan dolu dakikalar yaşatan Kısmetse Olur'da bu hafta mutluluk dolu anlar yaşayan çiftler varken gözyaşlarına boğulan çiftleri de izleyeceğiz. Semih yeni gelen gelin adayı Dilek'e neler söylüyor? Ayça-Batuhan aşkı bitti mi? Tankut ve Daniella aşkının son durumu ne? Kısmetse Olur evinde Tankut'a gönlünü kaptıran Cansu, Tankut'un Daniella'ya olan aşkını sineye çekecek mi? Hazal'ın Emre'ye aşık olmadığını belirten Kısmetse Olur gelin ve damat adayları haklı mı? Kısmetse olur 21 Nisan Perşembe günü yeni tüyoları, tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 21 Nisan fragmanı yayınlandı, Kısmetse Olur 156. bölüm'de neler olacak?
20 Nisan 2016 Çarşamba 16:05

Kısmetse Olur 21 Nisan bölümünde yayınlanan bölümde, yeni gelin adayı Dilek ve Semih bir araya geliyor . Kısmetse Olur 156. bölümde  'Sana kapılarımı açtım.' diyen Semih, Dilek'le yeni bir yola girecek mi merak ediliyor. Semih ve Dilek'i bir türlü rahat bırakmayan Melis bu sefer ne yapacak?
28 yaşında, butik işletmecisi olan Dilek, Semih'in duruşu ağırlığından etkilendiğini söylemişti. Semih içini kıpır kıpır eden gelin adayını sonunda buldu mu? Semih'le Dilek arasında neler yaşanıyor... Hepsi Kısmetse Olur 21 Nisan Perşembe bölümünde. Peki Kısmetse Olur 156. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir önceki bölümde Adnan ve Melis'in eğlenceli dansı haberimizin devamında...

Daniella ile Tankut arasında ise romantik anlar geçiyor. Daniella, 'Senin yanında huzur buluyorum.' diyor. Tankut ise Kısmetse Olur evinde 'Daniella'yı seviyorum.' çığlıkları atıyor.

KISMETSE OLUR 156. BÖLÜMDE NELER OLACAK (21 NİSAN PERŞEMBE) 

Her bölümün ayrı bir heyecan yaşattığı Kısmetse Olur 21 Nisan bölümü yine keyifli dakikalar yaşatacak. İzleyenlerin bir an olsun ekran başından kopmadan izlediği yarışma ve evlilik programı Kısmetse Olur 'un yaz aylarında televizyonlara veda edeceği konuşuluyor. her bölüm yeni bir aşk macerasına yelken açan Kısmetse Olur evi yarışmacıları önümüzdeki günlerde yeni aşklar bekleniyor mu? Henüz evlenen bir çiftin olmadığı ama nedense adının evlilik programı olduğu ve 156 bölüm boyunca sadece Kısmetse Olur yarışmacılarının aşk maceraları etrafında dönen kurgu gerçekten oyuncuların rol yapmasından mı ibaret?

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.