Kısmetse Olur 20 Şubat sürpriz buluşma izle, Kısmetse Olur 104. bölümde hayranlar eve geldi, fanlarla hayranlar buluştu

Türkiye'nin gözbebeği yarışma programı Kısmetse Olur 20 Şubat Cumartesi akşamı çok özel bir bölümle ekranlara geldi. Kısmetse Olur evi 20 Şubat Cumartesi hayranlarını eve konuk etti. Peki Kısmetse Olur Sürpriz buluşma izle yayınlandı mı? Özel bölümde evde neler oldu? Kısmetse Olur 104. bölüm izlemek için tıklayın. Bu bölümde fanlar eve geliyor ve damat, gelin adaylarını, yarışmacıları sorularıyla terletti.

Kısmetse Olur 20 Şubat sürpriz buluşma izle, Kısmetse Olur 104. bölümde hayranlar eve geldi, fanlarla hayranlar buluştu
21 Şubat 2016 Pazar 21:27

 Türkiye'nin en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur 20 Şubat Cumartesi sürpriz buluşma özel bölümüyle ekranlara gelecek. Her bölümüyle reytingleri kasıp kavuran Kısmetse Olur bu bölümde yarışmacıların hayranlarını konuk ediyor. Kısmetse Olur özel bölümünde eve gelen hayranlar hayranı olduğu yarışmacıya kafasında merak ettiği soruları soracak. Her bölüm ilgiyle izlenen Kısmetse Olur Evi özel bölümde birbirinden ilginç sorulara, ilginç hayranlara ve yarışmacıların merak uyandıran sorularına sahne olacak. Kısmetse Olur 20 Şubat özel bölüm fragmanı yayınlandı mı ?

Kısmetse Olur evinin sunucusu Seda Akgül'ün hayranları eve davet etmesiyle başlayan yarışma ve evlilik programı hayran konukların sorularıyla devam ediyor. Kısmetse Olur evi hayranları ellerinde hediyelerle, çiçeklerle ve kendi yaptıkları özel ürünlerle evi ziyarete geliyor. Hatta yarışmanın ilerleyen dakikalarında sarı saçlı bir hayran çeyrek altını çıkararak altın takıyor. Peki konuk Kısmetse Olur 104. bölümde hangi yarışmacıya altın takıyor?

kısmetse olur nur

Kısmetse Olur 20 Şubat sürpriz buluşma bölümünde ilk soru kızıl saçlı bir hayrandan geliyor: 

Evlili konusunda ciddi miydin? sorusu Daniela'ya geliyor. 

Kapalı bir bayan ise Ceyda Kırıcı'ya ne zaman evlenme teklif etmeyi düşünüyorsun diye soruyor. 

Bir başka hayran Melis'e: 

Ben Semih'in inanılmaz derecede senden etkilendiğini düşünüyorum diyor. Tabii bu sözü söylerken Semih dalgın dalgın bakıyor. 

Programa internet üzerinden katılan bir hayran ise Tankut, Daniel'i değil Melis'i istiyor diye fikir belirtiyor. 

Her bölümün ayrı bir heyecana sahne olduğu Kısmetse Olur 104. bölüm 20 Şubat Cumartesi akşamı 23.30 'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

KISMETSE OLUR 20 ŞUBAT SÜRPRİZ BULUŞMA FRAGMANI





Kısmetse Olur 19 Şubat bölümünde neler olmuştu?

Nur kalp kırıklıklarına dayanamayarak gözyaşlarına tutamadı ve ağladı. Arkadaşları ve annesi onu teselli etti. Nur'un Semihle olan ilişkisinden dolayı bu şekilde ağladığı biliniyor. 

Arkadaşları ve annesi olaya müdahale etmeye çalışıyor. Annesi olaylara müdahale etme taraftarıyken arkadaşları müdahale etmesini istemiyor. Grup arasında geçen konuşma Kısmetse Olur evine damgasını vuracak nitelikte. Öğütler birbiri arkasına geliyor. 

Nur'un annesinin gelişi evde tatsız olayların yaşanmasına sebep oluyor. Kısmetse Olur'da bugün heyecan bir an olsun eksik olmayacak. Bakalım Semih ile Nur'un aşkı bitecek mi? Yoksa daha da mı kuvvetlenecek?



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.