Kısmetse Olur 17 Şubat izle, Kısmetse Olur Eser West kimdir? Eser West evli mi? Eser West'in karısı Max West kim?

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri kasıp kavuran, sevginin, kardeşliğin, aşkın ve arkadaşlığın hiç eksilmediği Kısmetse Olur 17 Şubat Çarşamba izle bölümünden Kısmetse olur evine konuk olabilirsiniz. 20 hafta boyunca evlere konuk olan, aşkın, heyecanın ve tüm duyguların en dorukta yaşandığı Kısmetse Olur son bölümü ile izleyicisinin gönlünü fethediyor. Birbirinden güzel ve yakışıklı yarışmacıların bulunduğu Kısmetse Olur evinde son bölümde neler oldu? Yayın saatinden itibaren herkesi ekrana kilitleyen yarışma programının 17 Şubat bölümünde, yeni bölümde neler olacak? Kısmetse olur adaylarını bekleyen sürpriz ne? Eser West evli mi? Eser West kimdir?

Kısmetse Olur 17 Şubat izle, Kısmetse Olur Eser West kimdir? Eser West evli mi? Eser West'in karısı Max West kim?
17 Şubat 2016 Çarşamba 15:47

Kısmetse Olur evi her gün ayrı bir heyecana sahne oluyor. Kısmetse Olur yarışma programında günler geçtikçe oyuncular, yarışmacılar birbirine daha çok alışıyor, birbirlerini daha iyi tanıyor ve bu durum daha yakın dostlukları ortaya çıkardığı gibi kavgaları da ortaya çıkarıyor. Temelde bir aşk ilişkisi üzerine kurulu program formatında Biri Bizi Gözetliyor gibi yarışmacıların ev içerisindeki birbirleriyle ilişkileri de ele alınıyor.  14 Şubat Sevgililer Günü özel bölümünden sonra Kısmetse Olur evi daha farklı bir seyir alıyor. İlişkiler daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Peki Kısmetse Olur 17 Şubat bölümünde neler olacak? 101. bölümde Kısmetse Olur izleyicisini neler bekliyor? Nabzın daima yüksek olduğu programda son bölümde neler oldu? Kanal D ekranlarında haftaiçi her gün 12.45'te yayınlanan program izleyenler tarafından büyük beğeni topluyor. Kısmetse Olur 17 Şubat izle için yapılan yorumlar aşağıda.

Kısmetse Olur evi yarışmacılarından Eser West hakkındaki bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Eser West'in evli olduğu ortaya atıldı. Max West isimli bir kadınla evli olduğu boşandıktan sonra programa katıldığını söyleyen Max West hakkında hala boşanmadı, evli iddiaları ortaya atıldı. Eser West'in karısı Max West'in fotoğrafları ise Instagram hesabından alınarak sosyal medyada paylaşılmaya başladı bile.

Kısmetse Olur 16 Şubat bölümünde eve gelen gelinlik ortalığı karıştırıyor. Eve gelen gelinlik yarışmacılar arasında evlilik teklifine yoruluyor. Bu bölüm fragmanında yarışmacıların konuşmaları şöyle:

- Bu gelinlik bu kıza gönderilmiş

- Aynen Ceyda'ya cuk oturmuş.

- Bence bu bir evlenme teklifi ya Mehtap Ceyda'ya...


- Açıkça bir şey söyleyeceğim size, kızınız beni heyecanlandırıyor. 

- Vallahi ben ona geldim ama o bana gelecek mi?

- Semih'e aşığım de olsun bitsin ya, de ki ben kuyruk acısı çekiyorum Semih bana gelmedi sana gitti. On iki saat dayanamadı de. 



Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 101. bölüm fragmanı 17 Şubat ekrana gelecek. Kanal D ekranların en çok sevilen programı olan Kısmetse Olur son bölüm tanıtımı ve tüyoları geldi.

Tankut Denker'in Şevval Sam'ın eski sevgilisi çıkması programa bomba gibi düştü. Yakışıklı damat Tankut'un bu durumu herkeste şok etkisi yarattı.

Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Lerzan Mutlu'nın Tankut hakkında Şevval Sam'ın eski sevgilisi demesi herkesi etkiledi. Lerzan Mutlu şu sözleri söyledi:

 'Okuldayken bütün kızlar bu çocuğun peşindeydi. O lise sondaydı biz ortaokuldaydık. Kendisi benim okul arkadaşım hatta Şevval Sam'la çıkıyordu.'

 Kısmetse olur son bölümde Erdem ve Melis'in kavgası gündeme bomba gibi düştü. Kavgaları herkes tarafından konuşuluyor. Erdem ve Melis ikilisinin yaşadığı kavga ailelerine de yansıdı. Aileleri büyük gerginlik yarattı. 16 Şubat bölümünde yaşanan olaylar bir sonraki günü de etkileyecek. 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur Production House tarafından yapılıyor. Her gün 12.45'te başlayan program 16.30'da sona eriyor. Ayrıca pazar günleri de haftanın finali yapılıyor. Evlenmek isteyen, sevgilisini arayan 7 erkek ve 7 kadının yarıştığı programım sunucusu ise Seda Akgül. 

KISMETSE OLUR 17 ŞUBAT İZLE



Evlenmek için programa gelen gelin ve damat adayları program için özel hazırlanmış evde her gün 12 saati birlikte geçiriyor ve evlilik için verilen para ödülünü almak için mücadele ediyor.

Her gelin ve damat adayının bir ömür gelinlik ve damatlık giymek için kendini hazırladığı bu hayal ne zaman gerçekleşecek?

14 Şubat haftanın finalinde Boğaçhan'ın elenmesi ve Bedirhan'ın Kısmetse Olur evine girmesi olayların gidişatını etkiledi. Melis ve Bedirhan arasında bir ilişki olacağını düşünen seyircinin bu beklentileri karşılık bulacak mı?

Bedirhan ve Ayça'nın son günlerde bir araya gelmesi, birbirlerine mavi boncuk dağıtması bu ikilinin de bir aşk yaşacağını düşündürüyor. 

Damat adaylarından Emre’nin fotoğraflarının yer alacağı hafta gündem yine bomba gibi konular ile meşgul olacak. Kanal D ekranlarında her bölümü ile izleyicilerin merakla izlediği Kısmetse Olur’da çarşamba ve perşembe günü ilginç olaylar yaşanacak.

ESER WEST KİMDİR ?

Yaşı : 25
Eğitim durumu : La guardia community college
Meslek : İngilizce Öğretmeni
Memleket: Newyork
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Kahverengi
Boy: 1.88
Kilo: 88
Burç: Kova

Kısmetse Olur Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

KISMETSE OLUR 16 ŞUBAT İZLE



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
silan - 8 yıl önce
pirogkrami cokseviyoruz bugun yok niyeaceba