Kısmetse Olur 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! – İzle

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her gün farklı bir olayla gündeme gelen yarışmada bu sefer dengeler iyice değişiyor. Eve yeni gelen gelin adayı ve Adnan arasında nelerin olacağı merak edilirken, Cansel ve Eser arasında bir tartışma alevleniyor. Peki, Kısmetse Olur 136. bölümde neler olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 136. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! – İzle
28 Mart 2016 Pazartesi 16:49

Her bölümünde farklı bir olayın çıktığı Kısmetse Olur programında bugüne damatlar evindeki 3 adayın gala gecesinden sonra gece kulübünde eğlenirken çekilmiş fotoğrafları damga vurdu. Bu adaylar Murat, Semih ve Batuhan’dı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasıyla beraber uyarı olan 3 damat adayı gelinler evi tarafından da topa tutuldu. Batuhan ve Ayça arasında gerilim yaşanırken, diğer gelin adayları da damat adaylarını suçladı.

Batuhan’ın kendisine aldıüğı hediyeleri geri veren Ayça Batuhan’ın tepkisiyle karşılaştı. Artık Ayça’nın yüzünü bile görmek istemediğini söyleyen Batuhan Ayça’nın ağlamasına neden oldu.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur 136. Bölümün fragmanında Tankut ve Cansu arasındaki bir konuşma dikkat çekiyor. Cansu’ya hayal kırıklığına uğramaması gerektiğini söyleyen Tankut kendisinin aceleye getirilmemesi gereken bir insan olduğunu vurguluyor. Daniela’nın evden elenmesinin öncesinde Tankut ile ilişkisi olması ve ikilinin birbirine aşklarını itiraf etmesinin ardından yeni gelin adayına da yeşil ışık yakan Tankut’un ne yapacağı merak ediliyor.

Bir yandan ise Melis Adnan ve yeni gelin adayı Seray’ı hedef alıyor. İkisinin eleneceğini söyleyen Melis Semih’in ‘belki de sen elenirsin’ lafları üzerine şok oluyor. Aynı zamanda kırmızı odada bir araya gelen Adnan ve Seray arasında samimi diyaloglar yaşanıyor. Seray Adnan’a hemen bir ilişkiye başlamak istemediğinin sinyalini verirken, Ayça ise Adnan’a Seray’ı sevdiğini kendisinin onun hakkında ne düşündüğünü soruyor.

Ancak yarınki bölüm için yayınlanan fragmanda en dikkat çeken olay ise Melis’in Adnan’a Ceyda’nın eski nişanlısı Umut ile arkadaş olduğunu bilmesini söylemesi oluyor. Adanan ve Umut’un arkadaş olduğunu iddia eden Melis nasıl bir tepkiyle karşılaşacak göreceğiz.

Eser ve Cansel ise Eser'in ailesinin Cansel'i istememesi üzerine konuşurken tartışmaya başladılar. Eser kimsenin kendisini anlamadığını söyleyerek gelinler evini terk etti. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle yarın saat 12:45’te Kanal D ekranlarında olacak!

KISMETSE OLUR 136. BÖLÜM FRAGMANI


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.