Kısmetse Olur 119. bölüm izle, Kısmetse Olur'da yer yerinden oynuyor, Kısmetse Olur 9 Mart bölümü izle

Ceyda ve Adnan aşkın yaşanan son gelişmeler Kısmetse Olur 119. bölümde ekranlara gelecek. Kısmetse Olur evi yayınlandığı ilk günlerden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Kısmetse Olur 9 Mart Çarşamba bölümü ile ekranlara gelecek yeni bölümde Ceyda Adnan için neler yapacak? Kısmetse Olur son bölümde Adnan kime aşkını itiraf edecek? Hepsi ve daha fazlası Kısmetse Olur'da.

Kısmetse Olur 119. bölüm izle, Kısmetse Olur'da yer yerinden oynuyor, Kısmetse Olur 9 Mart bölümü izle
09 Mart 2016 Çarşamba 12:52

Evde şok gelişmeler yaşanıyor. Herkes çok şaşıracak. Kanal D'nin en çok sevilen sevilen ve sosyal medyada adından en çok söz ettiren yarışma programı Kısmetse Olur 9 Mart bölümü Kısmetse Olur izleyicileri bir önceki bölümde Adnan ve Betülay'ın ortak odada konuşmalarına şahit olmuş ve Ceyda konusunda oldukça yara alan Adnan'ın yeni bir aşka yelken açtığını düşünmüştü. Kısmetse Olur 119. bölüm izleyicileri yaptığı yorumlarda Adnanla Betülay arasında böyle bir aşkın ortaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğunu hatta Ceyda tarafından yaralanan Adnan'ın Betülayla evden mutlu ayrılacağını dile getirdi. Peki Kısmetse Olur 119. bölümde Betülay ve Adnanla ilgili hangi görüntüler var? Kısmetse Olur evinde sular durulmuyor. Her bölüm ayrı bir heyecana ayrı bir mutluluğa sahne oluyor.

Yarışmacıları sosyal medyada en çok tanınan, Instagram, Twitter ve Facebook'ta adından sıkça söz edilen Kısmetse Olur programı son dönemin en popüler TV programları arasında. Ayrıca Kısmetse Olur yarışmacılarının her biri için onlarca fan Facebook ve Instagram sayfası açılmış durumda. Fanlar yarışmacılara olan duygularını bu kanallar ile yarışmacılara iletiyor. 

Kısmetse Olur 9 Mart fragmanı adeta yeni olayların müjdecisi oluyor. Kısmetse Olur 119. bölüm 9 Mart Çarşamba günü yayınlanacak. Yeni bölüm fragmanına göre yarışmacılar adeta baharın gevşekliğini üzerinde taşıyor ve yeni bölümde biraz rahat hareket ediyor. 

Kısmetse Olur yarışma programı Kanal D ekranlarında 12.45 'te canlı yayınlanıyor. Aşağıda Kısmetse Olur canlı izleme bağlantısı verilecektir. Yarışma programı sona erince hemen internete aktarılıyor. Eğer Kamu Saati'nin bu haberini takip ederseniz program bitiminde video olarak Kısmetse Olur 119. bölümü izleyebilirsiniz.

KISMETSE OLUR 8 MART BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Eser Cansel ile ilişkisine son noktayı koydu. Birbirimize ait değiliz diyerek ilişkiyi bitiren taraf oldu. Ceyda ise masaya yüzüğü bırakarak umarım şu an mutlu olurun, birini bulursun dedi. Söylenenler karşısında evdekiler oldukça şaşkın ve üzgün. Ayrıca CANES taraftarları, fanları, ikilinin çocuklarının adının CANES olmsanı isteyenler de bu ilişkinin bittiği için üzgünler. 


KISMETSE OLUR 119. BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

canes bitti mi

Kısmetse Olur yeni bölümde Adnan ve Ceyda ilişkisinin nihayetlenmesinin ardından Adnan'ın Betülayla bir ilişki yaşayacağı da ileri sürülüyor. Hatta bu ilişkinin çoktan başladığı, ilerleyen günlerde de daha da filizleneceği söyleniyor.

KISMETSE OLUR 9 MART ÇARŞAMBA FRAGMANI 119. BÖLÜM İZLE


Kısmetse Olur 119. bölüm yani 9 Mart Çarşamba fragmanı henüz yayımlandı.



Her bölüm oldukça beğeniyle takip edilen Kısmetse Olur evi sunucu Seda Hanım'ın da etkileyici sunumu ve merak ettirecek derecede vurgulu konuşmasıyla daha da keyifli bir hal alıyor. Sunucunun Twitter hesabına gelen yüzlerce yorumda programın hiç bitmemesini istiyorlar. Seda Hanım ise programın yaza kadar devam edeceğini vurguluyor.

KISMETSE OLUR RTÜK TARAFINDAN KAPATILACAK MI?

Yarışma prıgramına her yeni bölüm sonrası son bölümle ilgili telefon, faks ve e-posta yağmuru oluyor. Yarışma programının Türk toplum yapısıyla uyuşmadığını, ahlaken bozuk bir program olduğunu, tez zamanda yayından kaldırılması gerektiğini ve Kanal D 'ye yarışmadan dolayı ceza verilmesi gerektiğini içerdiği edinilen bilgiler arasında.



Kısmetse Olur programının fanları ise bunun doğru olmadığını, yarışmacıların adeta evlerindeki bir birey gibi olduklarını dile getirerek yarışmayı savunuyor.

RTÜK'TEN KISMETSE OLUR EVİNE AYAR GELİYOR

Edinilen duyumlara göre ekranların en çok eleştirilen programlarından biri olan Kısmetseolur RTÜK tarafından uyarıldı. Eğer oyuncular bu şekilde davranmaya devam ederse gelen şikayetler doğrultusunda RTÜK programın yayınını durdurtma ve KANAL D'ye ceza kesme kararı alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gamze - 8 yıl önce
Lütfen can sabitledi severek ayrilmayin