Kısmetse Olur 112. Bölüm İzle Kısmetse Olur Evi 1 Mart bölümü izle yeni damat adayı kime geldi öğren

Kimi zaman üzüntüye boğan kimi zaman mutlulukla dolup taşan Kısmetse Olur 1 Mart bölümü yayınlandı. 28 Mart finalinin ardından kısmetse olur evinden ayrılan isim Erdem oldu. Erdem in ayrılmasıyla ev halkı göz yaşlarına boğuldu. Bu ayrılık beraberinde yeni tartışmalar doğurdu. Kısmetse olur 112. bölümde Ceyda ile Adnan ilişkisi bitti mi? Yeni gelen damat adayı Ali ve Ayça için gelen Batuhan adeta yarışıyor. Ayça 112. bölümde hangi damat adayını seçecek? Kısmetse Olur 112.Bölüm izle.

Kısmetse Olur 112. Bölüm İzle Kısmetse Olur Evi 1 Mart bölümü izle yeni damat adayı kime geldi öğren
01 Mart 2016 Salı 17:01

Turkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Karışık ilişkiler gittikçe daha karışık hal alıyor.  Peki her gün izlenme rekorları kıran program nasıl ilerliyor?

KISMETSE OLUR EVİNİN YAKIŞIKLISI ADNAN PAYLAŞILAMIYOR MU?

Kısmetse Olur 1 Mart adaylarının arasında yine gergin anlar yaşanacak. Kısmetse olur 112. Bölümde özellikle Melis ile Ceyda arasında gerilim büyüyor. Melis’in hedefi bu kez Adnan mı? Adnan’ı Ceyda'nın elinden almak için bir şeyler yapack mı? Final gecesinde Ceyda’nın gitmesini isteyen Melis’in kismetse olur evinde daha neler yapacağı merak ediliyor.

AYÇA NIN FİNAL GECESİNDE ADNAN A AŞIK OLDUM DEMESİNİN ARDINDA NE YATIYOR?

Ayça’nın Adnan’a aşık oldum demesinin ardında ne yatıyor? Yeni gelen damat adayı ile biraz olsun yakınlaşma yaşayacak olan Ayça’nın Batuhan mı yoksa Ali ile mi birlikte olacağı bilinmiyor. Ancak büyük bir ihtimal ikisi ile de bir aşk durumu olmayacak gibi görünüyor. Çünkü 1 Mart Kısmetse Olur 112. bölümde Ayça’nın Adnan’a yaklaşacağı ve Ceyda’yı bu şekilde saf dışı bırakmaya çalışacağı görülüyor.

MEHTAP YENİ GELEN DAMAT ADAYI ALİ'DEN Mİ HOŞLANIYOR? KISMETSE OLUR 1 MART 

Yeni gelen damat adayı Ali Ayça için geldiğini söylerken; 'Ayça olmasaydı tercihim Mehtap olurdu, ben olgun bayanlardan hoşlanıyorum.' dedi. Mehtap bunun üzerine; 'Ali, çok yakışıklı, sarışın yeşil gözlü erkekleri çok beğeniyorum.' dedi. Buna karşılık diğer gelin adayları Murat abiyi unutuyorsun diyerek tepki gösterdiler. Mehtap'ın savunması ise 'Birine yakışıklı demek suç mu?' oldu. 112. bölümde bu olayları gören Murat'la Mehtap arasında tartışma yaşanıyor. Mehtap'la Murat ayrılık yaşıyor fakat Mehtap'ın Murat'a doğum günü sürprizi, büyük ihtimalle çifti tekrar bir araya getiriyor. 

Kısmetse Olur Evinde 3 Mart 114. bölümde ise Ceyda nın ailesi nin geleceği ve Adnan'ın Ceyda'ya ikinci bir şans vereceği de konuşuluyor. Sürprizlerle dolu Kısmetse Olur Evi'nde Semih ve Nur un barışması da söz konusu.  

Kısmetse olur 112. Bölüm 1 Mart izle 

Kısmetse Olur 1 Mart 112. bölüm fragmanı yayınlandı. Ceyda ile Hakan arasında neler yaşanıyor?




Kısmetse Olur 112.Bölüm İzle


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yurdagül aslan - 8 yıl önce
Adnan ceyday la devam etmelicunk orada ona en uygun kiz o
Avatar
nuride - 8 yıl önce
melis orda neden oturur anlamadlq iwi ancaq qarlwdlrmaqdl o orda oldugu sure o evde hec kim iliwki qura bilmez onu kormekden blkdlk yeter ketsin
Avatar
melissa naz ozkan - 8 yıl önce
Ayça batuhani seç o seni korur ali zaten mehtaba gelmiş