Kısmetse Olur 1 Nisan fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur'da ŞOK gelişme! İzle

Kısmetse Olur evinde sular durulmuyor. Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanan Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kısmetse Olur 1 Nisan fragmanında neler oluyor? Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı izle! Kısmetse Olur 139. yeni bölümde neler olacak? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 1 Nisan fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur'da ŞOK gelişme! İzle
31 Mart 2016 Perşembe 16:16

Kısmetse Olur evinde bugün yine çok gergin dakikalar yaşandı. Eleme gecesinin yaklaştığı Kısmetse Olur evinde taşlar yerine oturuyor.

EMRE VE HAZAL’IN AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ

Kısmerse Olur evinin gözde çifti olan Emre ve Hazal’ın anneleri bir araya geldi. Bugün yayınlanan bölümde iki tarafın da ailelerinin bir araya gelmesi Emre ve Hazal’ın gerçekten ciddi bir yola girdiklerini gösterdi. Emre ve Hazal arasında yaşanan son tartışmalardan haberi olan iki taraf da çocuklarını uyararak böyle bir şeyin bir daha yaşanmasını istemediklerini ifade etti.

Bir süredir araları bozuk olan Hazal ve Emre’nin barışması da sevenlerini sevindirdi. İkilinin Kısmetse Olur finaline az bir zaman kala ciddi bir yola girmeleriyle beraber ilerleyen günlerde neler olacağı merak ediliyor.

Bir taraftan ise Ayça’nın Emre’nin annesi geldiği zaman onu elinden tutarak yardım etmesi Mehtap’ın bazı sözlerine neden oldu. Mehtap’ın sözlerine sinirlenen Ayça ise Batuhan’ın yanına gittiğinde ağladığı için damatlar evinde yaşananları anlattı.

SERAY ADNAN’A KENDİSİNİ TEKRAR ANLATTI

Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Seray geçtiğimiz gün yaşananların ardından Adnan’ın kendisini yanlış anladığını ve kendisinin gelinler evindeki kızların gazına geldiğini itiraf etti. Adnan ise Seray’a kendisinin onu davranışlarından nasıl biri olduğunu anlayacağını ve eğer bir ilişki yaşamazlarsa onun Kısmetse Olur evinde taliplerini arayabileceğini söyledi.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölümde izleyenleri şok edecek bir olay yaşanacak. Kısmetse Olur’da yarın yarışmanın sunucusu Seda Akgül, gelinler ve damatlar evinden bazı adaylara Kısmetse Olur evinde evlenmek isteyecekleri bir aday olup olmadığını soracak. Bu soruya hayır yanıtını veren adaylar ise eve veda edecek. Herkesin şok olduğu ayrılıkta evden ayrılacak olan isimler kimler?

Öte yandan yarın Kısmetse Olur evine eski damat adaylarından Ercan gelecek ve bazı açıklamalarda bulunacak. Damatlar evinde kötü karşılanan Ercan gelinler evindeki bir adayı dışarıda bekleyeceğini ve onu mutlu etmek için her şeyi yapacağını itiraf ediyor. Ercan’ın talip olduğu gelin adayı kim?

Kısmetse Olur evinde yarın yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak.

Kısmetse Olur 1 Nisan Cuma günü 12:45’te Kanal D ekranlarında!       


KISMETSE OLUR 139. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.