Kiralık Aşk 44. Bölüm Fragmanı - Kiralık Aşk 43. Bölüm İzle

İzleyiciyi ekrana kitleyen Kiralık aşk dün yine güzel bir bölümle ekranlara geldi. PEki Kiralık Aşk 44. Bölümde neler olacak? Kiralık Aşk 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sinan'ın Defne'ye hediyeler göndermesini öğrenen Ömer ne yapacak? Detaylar haberimizde..

Kiralık Aşk 44. Bölüm Fragmanı - Kiralık Aşk 43. Bölüm İzle
23 Nisan 2016 Cumartesi 20:10

Kiralık Aşk dizisi dün yayınlanan 43. bölümüyle izleyenleri ekrana kitledi. Yaz dizisi olarak başlayan ve izleyiciler tarafından sevildikten sonra devam eden dizi dün yayınlanan bölüm ile yine nefes kesti Başrollerinde Elçin Sangu, Baruş Arduç gibi yıldızların paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Heyecanla beklenen Kiralık Aşk Dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kiralık Aşk dizisi 44. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dünkü bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar.

Kiralık Aşk'ta geçtiğmiz bölümde neler yaşandı

Kiralık Aşk'ın dün yayınlanan bölümünde, katalog çekimi damga vurgu. Sinan ve Ömer arasındaki kavga gitgide büyürken, Defne ve Yasemin, Sinan ile Ömer'in arasını bulmaya çalışması ekranlara geldi. 

Her bölümde rahat durmayan Doktor Selim yine rahat durmadı ve Defne'ye çiçek ile çikolatalar gönderdi. Defne'nin bunu Ömer'den gizlemeye çalışması bir sonuç elde etmiyor ve Ömer durumu öğreniyor. Ömer'in bu durumu öğrenmesi sonrasında ortalık fena karışıyor. 

Ömer'in evinde iki farklı karakterin karşılaşması izleyicinin gözünden kaçmadı. Nihan ve Koray Ömer'in evinde karşılaşıyorlar. 

43. Bölümde, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zaman olduğu gibi müthiş bir plan kuran Neriman, medya üzerinden linç kampayası başlatıyor. Fikret’in tek derdi Neriman değil. Bu bölümde Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpıyor. Peki O kaya kim?

Kiralık Aşk Son Bölüm İzle

Kiralık Aşk 44. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, 44. bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kiralık Aşk 44. Bölüm Fragmanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.