Kim Milyoner Olmak ister sunucusu- Murat Yıldırım kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu dün itibariyle değişti. Beyin kanaması geçiren Kenan Işık'ın yerine gelerek 3 yıldır programın sunuculuğunu yapan Selçuk Yöntem'in yerine gelen Murat Yıldırım dün programda sunuculuk yaptı. Programın yeni sunucusu Murat Yıldırım kimdir?

Kim Milyoner Olmak ister sunucusu- Murat Yıldırım kimdir?
07 Şubat 2017 Salı 11:46

​Kim Milyoner Olmak İster programının dünki bölümünde Murat Yıldırım sunuculuk yaptı. 3 yıldır programı sunan  Selçuk Yöntem'in yerine gelen Yıldırım haftanın iki günü ekramlarda olacak.

Programa başlayacağını Instagram hesabından duyuran Yıldırım,  'Hayırlı olsun' notuyla bir de fotoğraf paylaşımında bulunmuştu.

İşte o paylaşım:

Murat Yıldırım kimdir?


Murat Yıldırım'ın anne ve babası Mardinli olsada babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 13 Nisan 1979'da Konya'da doğmuştur. Üniversiteyi  Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyan Yıldırım, 2008 yılında oyuncu Burçin Terzioğlu ile evlenmişti. Çift 6 yıllık sonra boşandı.

Yıldırım, ikinci evliliğini 13 Kasım 2016 tarihinde Faslı oyuncu İmane Elbani ile yaptı. Yıldırım'ın Londra'da tanıştığı Elbani'yi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Facetime programı ile istemişti.

Dizileri:

- Ayrılsak da Beraberiz        
​- Hayat Bilgisi        
​- Patron Kim?    
​- Ölümsüz Aşk        
​- Bütün Çocuklarım    
​- Büyük Yalan
​- Fırtına
​- Asi
​- Ey Aşk Nerdesin
​- Aşk ve Ceza    
​- Suskunlar    
​- Gecenin Kraliçesi

Filmleri:

- Organize İşler
- Araf
- Güz Sancısı
- Kırımlı
- Kocan Kadar Konuş
- Kocan Kadar Konuş: Diriliş

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beceremiyor - 7 yıl önce
Yarışma konseptine uygun değil.Bu yarışmayı Kenan Işık veya Ertürk yöntem gibi biraz olgun ve Bilge birisi sunmalı.Ben şahsen hiç beğenmedim!