Kim Kardashian esmer oğlunun fotoğrafı

Dünya basınında gündemden hiç düşmeyen Kim Kardashian bu sefer farklı bir olayla gündeme geldi. Kısa bir süre önce dünyaya gelen Kim Kardashian'ın oğlunun fotoğrafı ekranlara yansıdı.

Kim Kardashian esmer oğlunun fotoğrafı
22 Şubat 2016 Pazartesi 18:42

Bugüne kadar magazin programlarından vücudunun farklı uzuvları ile düşmeyen Kim Kardashian bugün ilk defa farklı bir olayla gündeme geldi. Kim Kardashian'ın oğlunun fotoğrafı magazin dünyasınad günün en çok konuşulan haberi oldu. Kim Kardashian'ın oğlu Saint West'in resmini web sitesinde yayımlayan 35 yaşında Kim Kardashian'ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bir süre önce hayatını kaybeden babası Robert Kardashian'ın doğum gününü de kutlayan Kim Kardashian ona özel bir mesaj da yolladı. Yazdığı özel mesaj ile babasının doğum gününü kutlayan Kim Kardashian'ın bebeğinin doğumu ile özel günler geçirdiği, çok duygusallaştığı gelen bilgiler arasında.
 

Kim Kardashian'ın Babasına Yazdığı Son Mektubu

 
Kardashian " Bugün benim babamım doğum günü . Biliyorum bu yeryüzünde hiçbir şeyi torunlarıyla tanışmaktan fazladan istemezdi. Bu yüzden Saint'in bu pozunu hepinizle paylaşmak istedim" yazdı.
 
İki aylık Saint West, resimde üstünde beyaz bir kıyafele uyurken görülüyor.
 
Kardashian, erkek çocuğunun ilk pozunun yanında 2003 senesinde can veren babasına karşı his dolu uzun bir mesaja da yer verdi.
 
Kanye West ile Kim Kardashian'ın North West isminde bir de kızı yer alıyor .


İşte Kim Kardashian'ın oğlu


kim kardashian oğlu
 


Etiketler; #Kim Kardashian
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.