Karagül 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül bu bölümde de yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Başrollerini Ece Uslu ile Saruhan Ünel'in paylaştığı Karagül 110. bölümüy fragmanı yayınlandı mı? 26 Şubat Cuma akşamı ekranlara gelecek Karagül 110. bölüm fragman izleyerek yeni bölümle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Karagül 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?
19 Şubat 2016 Cuma 16:54

Fox TV'nin en sevilen dizisi Karagül bu hafta da izleyicisine soluk aldırmadan mükemmel bir bölüm yayınladı. Başrollerini Ece Uslu, Sauhan Hünel ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Karagül dizisi bugüne kadar birçok oyuncuya da rol sahipliği yaptı. Yavuz Bingöl ve Özcan Deniz gibi meşhur isimlerin Karagül dizisinde yer alması izleyici gözünde Karagül dizisinin değerini bir kat daha arttırdı.

Melek verdiği bir kararla hayatını değiştirecek mühim adımı atmaya hazırlanır. Merdan'ı öldürerek Sabri'nin intikamını aldığını düşünen Melek bu yeni hayata kendini alıştırmaya çalışır ve bu hayatı nasıl sürdüreceğini düşünür. Ancak Melek'in hesaba katmadığığ birçok şey vardır. 

Sabri'nin yakını Gülizar ve Rüstem Melek'in işlediği cinayeti Melek'e ödetmek için yemin etmişlerdir. Rüstem yaşadığı bu sıkıntıyı, içindeki bu acıyı Melek'e ve Şamverdi ailesine yaşatmak için ant içer ve hemen harekete geçer. 

Rüstem arkadaşıyla birlikte yaptığı planda Baran'ı kaçırmak vardır. Ancak Rüstem'in de planları umduğu gibi gitmez ve o sırada Baran'ın yanında olan Ebru'yu da kaçırması icap eder ve kaçırır. Ölümle burun buruna gelen Baran ve Ebru Rüstem'in elinden kurtulabilecek mi? Hepsi 109. bölümde. 

KARAGÜL 109. BÖLÜM İZLE




KARAGÜL 110. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Karagül dizisi hakkında

Türkiye'nin en büyük kanallarından biri olan FOX TV için Avşar film tarafından yapılan Karagül dizisi senaryosu gereği kalabalık bir oyuncu kadrosuyla çalışıyor.2013 yılının Mart ayından itibaren yayınlanmaya başlayan dizinin ilk sezon finali 14 Haziran 2013'te yapılmıştı. 

Yayınlandığı ilk zamanlarda 3-4 gibi rating puanı alırken sonraki bölümlerde rating puanı 17'e kadar çıkmıştır. Erkan Birgören'in senaryosunu yazdığı diziyi Murat Saraçoğlu ve Yardımcı Yönetmen olarak Günay Günaydın yönetmektedir. Dizi 3. sezona 19 Eylül Cuma 20.00'da başladı. Karagül Şuanda Toplamda 40 Ülkede yayınlanmaktadır. Global Agency diziyi Birçok ülkeden ellerinde Karagül posterleri ile gelerek Yayın haklarını satın almak istediklerini bildirdi, Karagül ilerde hedef olarak 100 ülkede yayınlanacaktır Avşar Film'in en çok Rekor kıran dizisidir Türkiye'de ise En pahalı Türk dizisidir ve 17 Reyting'lik rekoru ile adından oldukça söz ettiren yapımlardan biridir. Karagül dizisi için Türkiye'nin 4 büyük kanalı olan (Atv, Star Tv, Kanal D, Show Tv) Karagül'ün Muhteşem bir izleyici kitlesine sahip olduğu için ve her bölümde adrenalin olduğundan Reyting'lerin her bölümde oldukça yüksek olduğu açısından Avşar Film'e teklif etmiştir, Öyle ki her kanal çok büyük rakamalar da Fiyat biçmişler bölüm başına 2.1 teklif eden kanallar Avşar film'in teklifi geri çevirmesi sonucu yine kendi kanalı olan Fox Tv de 2.Milyonluk Bütçesi ile hala yayınlanmaya devam etmektedir. böylece Karagül Türk dizi tarihinde bölüm başına en çok hasılat eden tek dizidir.


 KARAGÜL 107. BÖLÜM ÖZETİ:

Melek kararından vazgeçmez. Kadriye ve Özlem Melek'e sert çıksa da Melek bu karardan dönmez ve Sabri'nin intikamını almak için Merdan'ı öldürecektir.

Melek, en büyük tepki ve karşı çıkışı Özlem ve Kadriye’den görmesine rağmen geri atmayacak ve Sabri’nin intikamını alana kadar ölüm yürüyüşüne devam edecektir. Ancak Melek için tehlike devam etmektedir.

Baran’ın, amcasının karşısına Ebru ve kardeşleri için bir kez daha dikilmesi, Narin’in endişelerini körüklemeye devam etse de Narin bunun önüne geçemeyeceğini anlar.

Baran her ne kadar Ebru’ya yaklaşmasa da kardeşleri ile olan bağını güçlendirmeye devam edecektir. Kadriye konağın sırlarla dolu mahzeninde kendisine biçtiği kaderi kendi elleriyle örmeye devam ederken, bir gün hesaplaşmak zorunda kalacağı günahları ve sakladığı sırları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlayacaktır.

Kendal ve Kenan arasındaki kıyasıya mücadele artık önüne geçilemez bir hal alır. İyi ve kötü dengesi artık ölümüne girilen bir savaştır. Ve bu savaştan her hamlede bir taraf kazansa da taraflardan birinin sonu kaçınılmaz sona doğru hızla gitmektedir.

Serdar duyduklarının şokunu atlatamaz ve evliliğe giden Ada ve Serdar, ayrılığın kıyısına kadar gelirler. Ada’nın ortasında kaldığı iftira Maya ile de arasının bozulmasına sebep olurken, bundan Emre’de payını alacaktır. 

KARAGÜL 105. BÖLÜM ( SON BÖLÜM ) DE NELER OLDU?

Baran ve Nazlı’nın ortadan kaybolmasıyla birlikte Narin ve Ebru, Baran için yeniden yan yana hareket etmek zorunda kalırlar. Acaba, Baran’ın başı bu kez de Nazlı yüzünden mi belada? İki annenin korkuları gitgide artsa da oğullarını bulma konusunda kararlıdırlar. Melek evliliğe doğru hızlı adımlarla giderken Kadriye kızının neden bu kadar ısrarlı bir şekilde bu evliliği istediğini bilmese de Melek’i Rüstem’e vermemek konusunda ki ısrarını sonuna kadar devam ettirecektir. Ancak Melek artık geri dönülmez bir yola çoktan girmiştir. Ve bu yola sonuna kadar gitmek konusunda kararlıdır. Acaba Kadriye bu düğüne engel olabilecek mi? Özlem, bir yandan Kadriye’nin mahzende sakladığı sırrı öğrenmeye çalışırken, diğer yandan kaderi değişmekte ve imkansız denilen şey olmaktadır. Hamile olduğunu öğrenen Özlem kulaklarına inanamaz... Kenan’a karşı gittikçe öfkesi büyüyen Kendal, Kenan ve Fikriye için hazırladığı tuzakla hiç bilmeden kendini de büyük bir acının ortasına mı atacak?

104.BÖLÜM ÖZETİ

Maya'nın Baran'a söyledikleri gerçeklerden sonra Baran bu kez iki annesiyle de farklı bir yüzleşme yaşayacaktır. Oğullarına ulaşmak için her yolu deneyen Ebru ve Narin için belki de daha zor günler yaklaşmaktadır. Kasım'ın babası olduğunu öğrenen Ayşe, çiftlikten kaçar. Kızına babası olarak bir türlü ulaşamayan Kasım için bu artık son noktadır. Belki de Özlem'e ilk defa bu kadar sert bir şekilde rest çeker...   

KARAGÜL DİZİSİ ELEŞTİRİLERİ

Karagül 2013 yılında ilk bölümü ile ekranlara gelmiştir. Dizi ilk bölümlerde izleyicinin ilgisini oldukça çekmiştir, ve ilerleyen bölümlerde seyirci sayısı arttıkça Reytingler de inanılmaz bir yükselme oldu ve neredeyse uzun zamandan sonra ilkkez 17 Reyting yakalan bir dizi oldu. Karagül Doğu yöresi olan Gaziantep ve Şanlıurfa'ya ait Şiveyi başarılı bir şekilde yansıtamasalar bile Birçok tv köşe yazarlarından eleştiriler aldı. ve O yörede yaşayanlar da dizinin çekildiği yere ait şiveyi yeterince yansıtamadıklarını dile getirdiler. Ama ilerleyen sezonlar'da başarılı bir şekilde şive çalışmalarını devam ettirdiler ve izleyicilerden Tam not aldılar. Karagül'ün bir diğer eleştrisi ise, Çekimler Antep Urfa ve Diyarbakır'da çekilse bile Urfa'nın ilçesi olan Halfeti'yi Antep'in bir ilçesi olarak göstermeleri tepki olarak karşılandı. Karagül 3 Sezon boyunca zirvede yerini Müthiş bir şekilde korurken Dünya standartlarında da oldukça parmak ısırtacak cinsten İlgi görüyorr ve dizi Dünya çapında toplamda 72 ülkede yayınlanmaktadır. ve Hedef olarak ise 100 ülkeye satış yapılacağı duyuruldu. Karagül Türkiye'de olduğu kadar Latin Amerika ve Orta Avrupa'da ilgi ile izlenme rekorları kırmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.