İsimsizler son bölüm - 11. bölüm fragmanı

İsimsizler dizisi bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. İsimsizler son bölümde Savcı Elif ve Otto'nun ölümünün üstünü kapatmaya çalışıyor. Dayı ise hayata dönmeyi başarıyor.

İsimsizler son bölüm - 11. bölüm fragmanı
01 Haziran 2017 Perşembe 17:25

İsimsizler son bölümde neler yaşandı?

Savcı ve Sinan doktor Elif'in ölümünü kaymakama belli etmeyip Elif yaşıyor gibi davranıp Kaymakam'a Elif'in telefonundan mesaj atar. Kaymakam'a pusu kurma hazırlığında Savcı ve Sinan teröristlerle iş birliği yapar. Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer. 

Dayının sağlık durumu ise hala kritiktir. Fatih'in yeğeni Yıldız ise babasının terörist olduğunu öğrenip ona 'Fatih abimi öldürmek istiyorsa önce beni öldürsün' diye haber yolladı. 

İsimsizler 11. Bölüm Fragmanı

İsimsizler 11. Bölüm fragmanında Yıldız kaçırılıyor. Fatih'e gelen kötü haber ne? Yıldız öldürülüyor mu? 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.