İsimsizler 12. bölüm özeti, son bölümde neler oldu?

Kaymakam Fatih ve ekibinin teröristlerle mücadelesi, Türk milletini heyecanla ekrana kilitliyor. İsimsizler 11. Bölümde FETÖ'cü Sinan emniyete geri dönüyor. İsimsizler son bölümde neler oldu? İsimsizler 12. bölümde seyirciyi neler bekliyor?

İsimsizler 12. bölüm özeti, son bölümde neler oldu?
05 Haziran 2017 Pazartesi 00:39

İsimsizler 11. bölümde neler oldu?

Kardeşi Dicle'nin yaşadığını öğrenen Berfin hastaneye onu kaçırmaya gider ancak başaramaz. Bunun üzerine Kaymakam Fatih'in amcasının kızı Yıldız'ı kaçırıp Dicle'yle takas edilmesi için anlaşmaya çalışır.  Afran ise kızı Yıldızı bir şekilde kurtarmanın yollarını aramaktadır. Afran'ın Yıldızla kan bağı olduğunu anlayan terörist, Yıldızı vurması için Afran'a silah uzatır. 

Bu sırada Fuat'ı öldürecek olan Sinan elinden kaçırır. Sinan ve Savcı halkı birbirine düşürmek için köydeki insanları yavaş yavaş öldürür. Teröristlerin ve Sinan'ın isteği yerine gelir. Köylü Yunus ağayı öldürür. 

Bu sırada Kaymakam Fatih'in yerine de FETÖ'cü bir kaymakam gelmiştir. Berfin ise belediyeyle iş birliği yapıp Yıldız'ın sınır dışına kaçırıldığını söyler. Kaymakam Fatih'i tuzağa çekmeye çalışırlar.

Afran kızını öldürmekle sınanırken, Kaymakam da sınırı geçip geçmeme arasında kalmıştır? Afran ve kaymakam ne yapacak? Yıldız içinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek mi?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.