İlaçlama şirketleri hakkında bilinmesi gerekenler

İlaçlama şirketleri hakkında neler bilinmeli, ilaçlama şirketleri nasıl çalışıyor? Profesyonel ilaçlama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.

İlaçlama şirketleri hakkında bilinmesi gerekenler
13 Nisan 2016 Çarşamba 00:47

İlaçlama şirketleri profesyonel olarak çalışmalıdır. Firmamız farklı durumlarla baş etmek üzere donanımlı olan ilaçlama ekipleri ile çalışmaktadır. Bu ekipler işlerinin uzmanı olup konularında deneyimlidirler. Bilindiği gibi büyük şehirler, mesela İstanbul böcek ilaçlama gibi konularda oldukça dertlidir çünkü pek çok işin uzmanı olmayan sahte firma bulunmaktadır. Çalıştığınız firmanın Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda çalıştığı alanlar ve uzmanlaştığı konular da bilinmelidir zira herkesin problemi farklı olabilmektedir. Bu açıdan bakıldığında özellikle İstanbul, Bakırköy böcek ilaçlama konusunda yardımımıza güvenmektedir. Aslında böcek ilaçlama şirketleri kolaylıkla sınıflandırılabilmektedir. Yetkin bir böcek ilaçlama firması ile çalışmak çok daha kolaydır bu bağlamda firmamızın ilaçladığı türleri ve ilaçlama yapabildiği yerleri sıralayabiliriz.

İlaçlanan Haşereler
Firmamız ekiplerinin güvenle ve hızla gerçekleştirdiği haşere ve kemirgen ilaçlamaları saymakla bitmez.
  • Hamam böcekleri büyük şehirlerde en sık karşılaşılan böceklerdir ve istilayı tamamen bitirebilmek de deneyim gerektirmektedir.
  • Bir diğer tür ise karıncalardır. Karıncalar koloni halinde yaşadıklarında ve sayıca çok fazla olduklarından müdahale etmesi zordur. Karınca yuvaları modern evlerde oldukça küçük çatlaklarda bile olabildiğinden konusunda bilgili olmayan bir kişi etkili bir iş de ortaya koyamaz.
  • Pire, bit, tahtakurusu gibi küçük haşereler de farklı bir mücadele şekli ister. Pireler küçük boyları, rastgele ve hızlı üreme şekilleri ile genellikle püskürtülerek yok edilirler.
  • Örümcekler de hamam böcekleri gibi evlerde sıklıkla görülür. Fakat baş etme yöntemi hamam böcekleri ile olana göre farklılık gösterir çünkü yaşam alanları ve yaşam şekilleri tamamıyla farklıdır.
  • Fareler, memeli kemirgenler olarak diğer türlerden tamamen ayrılır. Farelerle mücadele etmek başlı başına bir uzmanlık alanıdır. Özel ilaçlara ve araç gereçlere ihtiyaç duyan bilgili uzmanlar tarafından yapılması şarttır.
İlaçlanan Mekânlar
Firmamızın ilaçladığı yerler arasında böcek istilaları ile en sık karşılaşılan yerlerden olan yaşam yerleri yani evler gelmektedir. İnsan sağlığı açısından en kıymetli bölgeler de buralardır ve korunması gerekmektedir.  Evlerin dışında,
  • Besin ve ilaç sanayii fabrikaları
  • Küçük besin üretim merkezleri
  • Depolar
  • Restoran ve yemekhane gibi kurumlar
  • AVM’ler
  • Otel ve hosteller
Gibi yerler de sayılabilmektedir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.