En Yeni Kombinler

En Yeni Kombinler
06 Mayıs 2017 Cumartesi 10:35

Tunik Nasıl Kombinlenir?

            Bayanların en çok düşündükleri şey de ne giyecekleridir. Ne giyeceklerini bilmeyen bayanlar kombin yaparken zorlanırlar. Neyin altına hangi parçayı kullanmam gerek diye düşünürken birbirinden alakasız ve farklı parçaları bir arada giyip çıkıverirler. Bu da kombin açısından çok güzel bir görüntü sağlamaz. Güzel giyinmeyen bayanlar ise kendilerini mutsuz hissederler. Bayanların hayatlarının her anında sıklıkla kullandıkları tunik modelleri tam bir kurtarıcıdır aslında. Özellikle giy çık yapmayı seven bayanlar için biçilmiş kaftan olan tunik modelleri hemen bir taytın üzerine kombinlenerek kullanım sağlanır. Ayrıca kullanmak istediğiniz tunik modellerinin rengi ne olursa olsun tayt üzerine rahatlıkla giyebilirsiniz. Hem görüntü açısından şık bir görüntü sağlamış olursunuz hem de rahat hareket özgürlüğü sağlarsınız. Tunik modellerini tesettürlü bayanlar da oldukça beğenir ve kullanırlar. Tunik bildiğiniz gibi gömleğin uzun olanıdır. Bu yüzden uzun kıyafetler giymeyi tercih eden tesettürlü bayanlar tarafından vazgeçilmez bir kıyafet çeşididir Hemen her eteğin üstüne her pantolonun üstüne rahatlıkla kullanılabilir ve kombinlenerek rahat bir kıyafet oluşturabilir. Her renk ve modelde üretilen tunik modelleri tüm bayanların gözdesi olmuştur.

 Farklı Hediye Arayanlara

            Bayanlara hediye seçmek ve almak her ne kadar çok kolay olsa da bir yerde yine tıkanma söz konusudur. Seçenek yelpazesinin genişliği sizlere şaşırtmasın. Tarza ve beğeniye göre hediye almadığınız zaman hediyenizin hiç bir anlamı kalmıyor. Bu sebepten hem farklı hem de şık bir hediye almak istiyorum diyenler için tunik modeller, yeni bir hediye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Hemen her renk ve desende üretilen tunik modelleri bayanlar tarafından oldukça beğenilirken son zamanlarda kapşonlu ve kemerli modellerde göz dolduruyor. Önceleri sadece düz renklerden üretilen modeller şimdilerde desenli, çizgili, çiçekli böcekli olarak da üretilmektedir. Bu da kıyafet de çeşitlilik sağlıyor. Özellikle tesettürlü bayanlara genel olarak alınan başörtüsü şal gibi hediyelere en güzel alternatif olarak tunik modellerini düşünebilirsiniz. Hem sevdiklerinizi sevindirirsiniz hem de farklılık yaratarak akılda kalırsınız. Tüm bayanların tunik modellerini severek beğenerek kullanması ayrıca bir artı olduğundan tuniğe hayır diyebilecek bir bayan yoktur diyebiliriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.