Diriliş Ertuğrul Final Tarihi Belli Oldu

Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek? TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, ne zaman sezon finali yapacak? 89. Bölüm ile ekranlara gelecek Diriliş izleyicisi sezon final tarihini merak ediyor. İşte detaylar.

Diriliş Ertuğrul Final Tarihi Belli Oldu
31 Mayıs 2017 Çarşamba 22:16

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un final tarihi belli oldu. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul'da 89. Bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Ertuğrul Gazi'nin hayatını konu alan dizide, Kayı Obası Beyi Ertuğrul Gazi ile Bizans Tekfuru Vasilius'un mücadelesi anlatılıyor. Heyecanın hiç mi hiç eksilmediği Diriliş Ertuğrul'un sezon final tarihi belli oldu. 

İlk sezon Tapınakçılar, ikinci sezon Moğollar, bu sezon ise Bizanslılar ile gerçekleşen mücadeleyi konu alan dizinin sezon final tarihi belli oldu. Diriliş hayranlarının üzüleceği sezon finali 91. Bölümde olacak. Diriliş Ertuğrul, 14. Haziran 2017 tarihinde 91. Bölüm ile sezonu tamamlayacak.

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak mı? 

Yeni sezonda Ertğrul Gazi'nin olmayacağı, Osman Gazi'nin hayatının konu alacağı iddiaları gündemi meşgul etmişti. Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın bu sezon sonunda diziden ayrılacağı iddiaları sonrasında yapımcı Mehmet Bozdağ açıklama yaptı.

Mehmet Bozdağ yaptığı açıklamada, "Bazı yayın organlarında "Bir dönem kapanıyor" "Diriliş Ertuğrul'da Flaş Gelişme" başlıkları adı altında Diriliş Ertuğrul dizimizin başrol oyuncusu Engin ALtan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılacağına dair asılsız haberler yayınlanmıştır. Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazırlanan dizimizin senaryosu tarihi akışa uygun şekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmaktadır. İzleyicinin büyük beğenisini ve sevgisini kazanan Diriliş Ertuğrul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir." dedi.

Diriliş Ertuğrul Yeni Sezon Ne zaman Başlayacak?

2017-2018 sezonunda Diriliş Ertuğrul'un Eylül sonunda başlaması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 6 yıl önce
Ne finali. Dizi devam etmeli.
Avatar
Akif - 6 yıl önce
Bence de devam etmelidir.