Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına kötü haber

Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi, yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyorken yapımcıdan kötü haber geldi. Diriliş Ertuğrul dizisinin bugünkü 79. bölümü yayınlanmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul dizisi bugün neden yayınlanmayacak? Cevabı haberimizde

Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına kötü haber
01 Mart 2017 Çarşamba 17:59

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, bu hafta 79. bölümü ile ekrana gelecekti. Heyecan dolu bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyorken yapımcı Mehmet Bozdağ kötü haberi verdi. 

Bu akşam 79. yeni bölüm fragmanı ile ekrana gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul dizisi kamouyana yaptığı açıklamada; 

''Mevsimler şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza bir hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü Diriliş Ertuğrul, tekrar bölümüyle TRT1 ekranlarında olacaktır. Dizimizin 79. bölümü 8 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de TRT1 ekranlarında yayınlanacaktır. Diriliş Ertuğrul dizisinin içerik, yapım ve prodüksiyon olarak büyüklüğü göz önüne alındığında yaşanan gecikmenin siz değerli izleycilerimiz tarafından anlayışla karşılanacağına inanıyoruz. Saygılarımla..'' ifadelerine yer verildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, bu hafta yayınlanmayacak. Çarşamba akşamı tekrar bölümüyle ekranda olacak olan dizinin yeni bölümü 8 Mart Çarşamba akşamı izleyenleri ile buluşacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.