Çiçek Dilligil 30 kilo verdi. Çiçek Dilligil hangi diyeti yaptı?

Baskül Ailesi dizisi ile ünlenen ünlü tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil 30 kilo verdi. Bir zamanlar kilolarıyla ünlenen, kilosuyla barışık yaşayan Çiçek Dilligil 'in kilo vermesinde eşi Bora Öztoprak'ın etkili olduğunu söyledi. Peki Çiçek Dilligil 30 kiloyu nasıl verdi? Çiçek Dilligil ne diyeti yaptı ve işte yeni hali. İşte merak ettikleriniz...

Çiçek Dilligil 30 kilo verdi. Çiçek Dilligil hangi diyeti yaptı?
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:33

2000'li yılların ünlü tiyatro oyuncularından Çiçek Dilligil tam 30 kilo verdi. Kilolarıyla barışık yaşayan her insan gibi uzun süre bunu sorun etmeyen Çiçek Dilligil kilo vermeye karar verdiğinde 90 kiloyu çoktan geçmişti. Kilolu hali ile Baskül Ailesi dizisinde oynayan ve efsane bir oyunculuk sergileyen Çiçek Dilligil'in 30 kilo vermesi herkeste büyük şok etkisi yarattı. Peki Çiçek Dilligil otuz kiloyu nasıl verdi? Çiçek Dilligil hangi diyeti yaptı?

Geçtiğimiz günlerde eşi Bora Öztoprak ile kamera karşısına geçen Dilligil, yeni haliyle büyük beğeni topladı. 90'lı kilolara geldiğinde doktorunun "ye!" ikazı ile karşılaşan 96 kiloya kadar geldi. 96 kiloyla ameliyata giren Dilligil'in kilo verme serüveni başladı. 

Uzun yıllar tansiyon hastalığı çeken ve sürekli ilaç kullanması gereken Çiçek Dilligil oğlunun ömür yolculuğunu görmek istediği, kaliteli yaşamak istediğini belirtti. Uzun yıllar kilolu olmanın acısını içinde hisseden ünlü sanatçı bir mağazaya girip small beden kıyafet almak istediğini de sözlerine ekledi. 

Günlerce birçok diyet uyguladığını belirten Çiçek Dilligil istikrarsız olduğu için bir türlü kilo veremediğini belirtti. İştahlı birisi olarak uzun yıllar bu şekilde yaşadığını sözlerine ekleyen Çiçek Dilligil Bora Öztoprak ile tanışmasının dönüm noktası olduğunu belirtti. 

İŞTE ÇİÇEK DİLLİGİL'İN YENİ HALİ

ÇİÇEK DİLLİGİL YENİ HALİ

Ayrıntılar geliyor...


Etiketler; #çiçek dilligil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.