Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun şarkısının hikayesini ilk defa ne zaman içinde hissettiğini söyledi

Cengiz Kurtoğlu Beyaz Show'un 26 Şubat gecesi konuklarındandı. Beyaz Show'a katılan Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun isimli şarkısını yıllarca söylediğini ancak şarkının gerçek anlamını, hikayesini şarkıdan 20 sene sonra kızının düğünüyle birlikte anladığını söyledi. Cengiz Kurtoğlu kimdir, Gelin Olmuş Gidiyorsun şarkısı sözleri nelerdir?

Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun şarkısının hikayesini ilk defa ne zaman içinde hissettiğini söyledi
27 Şubat 2016 Cumartesi 01:08

Cengiz Kurtoğlu daha önce hiç Beyaz Show'a çıkmamıştı. 26 Şubat Cuma gecesi Beyaz Show'a ilk çıkışı olduğu için Cengiz Kurtoğlu hayranları tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Program boyunca Beyazıt Öztürk ile Cengiz kurtoğlu arasındaki sohbet hiç bitmedi. Sohbet bir ara Cengiz Kurtoğlu'nun şarkılarına ce şarkı sözlerine gelince Kurtoğlu söylediği bir şarkının hikayesini tam 30 sene sonra anladığını söyledi.


Gelin Olmuş Gidiyorsun yıllar sonra içimi yaktı


26 Şubat Cuma gecesi Beyaz Show'un, Beyazıt Öztürk'ün konuğu olan Cengiz Kurtoğlu Gelin Olmuş Gidiyorsun şarkısını tam 30 yıl sonra hissettiğini, hikayesini anladığını söyledi. Kızını gelin ederken kızının düğününde bu şarkıyı gerçekten anladığını söyledi. 

Cengiz Kurtoğlu Kimdir


Cengiz Kurtoğlu Artvin'in Arhavi ilçesinde doğmuştur. Müzik hayatına geçmeden önce Artvin'de birçok işte çalışan sanatçı kısa bir süre çay fabrikasında memuriyet görevini yerine getirmiştir. 

Bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte amatör bir müzik grubu kuran Cengiz Kurtoğlu askerliğini tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul'a gelir ve bir müzik firmasına demo müzik kaseti doldurarak verir. Müzik firmasının Cengiz Kurtoğlu'nun sesini beğenmesi üzerine ünlü sanatçının kaderi değişir. 

 İlk albümü “Sen Sözden Anlamazsın”‘ı çıkartarak yüzbinlerin,daha sonra da milyonların sevgilisi oldu.

24 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Cengiz Kurtoğlu’nun Aylin(22) adında bir kızı,Orçun(24)ve Aydın(20) adında 2 oğlu var.

20 yıldır sahne yaşamına aralıksız bir şekilde devam ettiren Cengiz Kurtoğlu kendi yönetiminde olan Sima Müzik Yapım isimli şirketinde büyük oğlu Orçun Bora Kurtoğlu ile birlikte müzik dünyasına yeni isimler kazandırmaya çalışıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.