Bir Garip Aşk 94. bölüm Youtube izle Bir Garip Aşk 17 Mart İzle, Aarav ve Arnav

Bir Garip Aşk 94. bölümde Sheental'in küçükken yurtta kaldığını öğrenen Arnav buradan hareketle kendine bir tuzak kurulduğunu anlar. Aarav ile benzerliklerinin oğlu olduğunu düşündürmesini sağlayan Sheental'in iki yüzlülüğünü ortaya çıkarır. Bir Garip Aşk 94. bölüm izle Youtube İzle 7 ile Arnav ve Khushi arasındaki aşkın Bir Garip Aşk son bölümde ne durumda olduğunu öğren. Jalebi ile aş tazeleyen çiftin en özel anları Kanal 7 ekranında.

Bir Garip Aşk 94. bölüm Youtube izle Bir Garip Aşk 17 Mart İzle, Aarav ve Arnav
17 Mart 2016 Perşembe 23:09

Hindistan'da  Is Pyaar Ko Kya Naam Doon?  adıyla yayımlanan Hint dizisi Bir Garip Aşk 94. bölüm Star Plus kanalında yayınlanıyor. Romantik, komedi ve dram tarzında yapılan ekranların en beğenilen dizisi 17 Mart Perşembe Bir Garip Aşk 94. bölüm izleme sayfası ile Arnav ve Aarav'ın yeni bölümdeki heyecanlı ve duygusal dakikalarına şahit olacaksınız. Her hafta yeni bir maceraya yelken açan Arnav ve Khushi ile malikanedeki diğer aile fertlerini Bir Garip Aşk son bölümde neler bekliyor? 

ARNAV SHEENTAL'İN YALANLARINI ORTAYA ÇIKARIYOR

Arnav doğumgünü meselesinden dolayı Khushi'nin kalbini kırar ve bu hatasını telafi etmek için çözüm yolu arar. Hatasını telafi etmek için mutfağa girer ve bir Jalebi yapmaya karar verir ancak bu esnada mutfağın altını üstüne getirir. Tabii aile Arnav'ın bu durumu aile halkını şaşırtır ve oldukça keyifli dakikalar yaşarlar. Yalnız ortada bir sorun vardır, bu jalebi tam anlamıyla gerçek bir jalebiye benzemez. Fakat Khushi keyifle yemeye başlar bu jalebiyi. Üstelik Jelebi üzerine mum dikip Arnav'ın doğum gününü kutlar. Üstelik Khushi Arnav'a bir doğum günü hediyesi almıştır bile. Bir kıyafet.

Son günlerde Arnav ve AArav'ın kardeş olup olmadığına yönelik tartışmalar sürerken yapılan DNA testinin sonuçları Arnav ve Aarav'ın kardeş olduğu sonucunu doğuruyor. Khushi'nin son bölümlerde kıyafet aldığı bir yerde bir çocuğu çetenin elinden kurtarır. Bu çocuk Aarav'dır. Bir Garip aşk son bölümde Aarav'ın okulunda babalar günü kutlaması vardır. Bu kutlamaya Aarav'ı yalnız bırakmak istemeyen Arnav da katılır. Çünkü Arnav babasız büyümenin ne demek olduğunu bilmektedir. 

Aarav'ın annesi Arnav ile tanış çıkıyor. Aarav ile Arnav arasındaki benzerlikten şüphelenen Arnav bu duruma ne yorum yapıyor? Peki Aarav Arnav'ın çocuğu mu?

bir garip aşk 17 mart

Bir Garip Aşk 94. Bölümde neler olacak? 17 Mart 2016 Perşembe


Okuldaki babalar günü kutlamasına giden Aarav ve Arnav birlikte bir müzik yarışmasına katılır. Bu yarışmada tıpkı bir baba ile oğul gibi olan ikili bu yarışmayı kazanır ve ödülü alırlar. Tabii bir yandan da aralarındaki duygusal bağlılık gittikçe artar. 

Khushi ise bir yandan evlilik hazırlıkları yapmaya devam eder. Kendine kıyafet alır. 

Bir Garip Aşk 94. bölüm izle

17 Mart günü yayımlanacak Bir Garip Aşk 94. bölüm yayınlandı.




Bir Garip aşk Son bölümde khushi Arnav'ın doğumgünü olduğunu söyler ama evdekiler Arnav doğumgününün kutlanmasından hoşlanmadığını söyler ancak Khushi bir plan yapmak ister fakat bunun üzerine Arnav da aynı şekilde doğum günümün kutlanmasını istemiyorum dedi. Bu arada kapıya yaş pastayla Bay Arnav'a pasta yollayan patronun elemanını geri çeviren Khushi Arnav'a açıklamasını yapıyor.

Bir Garip Aşk son bölüm genel bilgi

Hint kanalı Star Plus'tan alıp Kanal 7'ye uyarlanan Bir Garip Aşk, Hint ekranlarında 20'şer dakikalık bölümler halinde sunuluyor. Ancak Türkiye'de 3 saatlik bir dizi haline getirilen Bir Garip Aşk ancak bu şekilde diğer dizilerle rekabet edebiliyor.  Hint ekranlarında toplamda 380 bölüm çekilen dizi Türkiye'de henüz 94. bölümünü yapıyor. 94. bölüm de 17 Mart Perşembe akşam 16.00 'da ekranlara gelecek. 

Müzikleri ve bakışmaları ile oldukça dikkat çeken dizi olan Bir Garip Aşk, Kanal 7'nin en çok izlenen dizilerinden birisi olma özelliğini koruyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana ekranların, özellikle gündüz kuşağının en çok izlenen dizisi haline gelen Bir Garip Aşk sevenlerini ekran başına kilitliyor. Her bölüm ayrı bir izlenme rekorları kıran dizinin Bir Garip Aşk 17 Mart bölümü de yine izlenme rekorları kıracak.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kusi arnav - 10 ay önce
Arnav