Bir Garip aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anjali depresyondan kurtulabilecek mi? Bir Garip Aşk 11 Mart cuma youtube

Kanal 7'nin reyting rekorları kıran Hint dizisi Bir Garip Aşk 89. bölümüyle yine nefes kesti. Yataklara düşen Anjali düzelecek mi? 11 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan dizide Arnav ve Khushi'nin evlilik hazırlıkları devam ediyor. Peki Bir Garip Aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı. Bir Garip Aşk 90. Bölüm izle7 youtube izleme sayfasına alındı. Detaylar haberimizde.

Bir Garip aşk 90. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Anjali depresyondan kurtulabilecek mi? Bir Garip Aşk   11 Mart cuma youtube
10 Mart 2016 Perşembe 17:00

Kanal 7'nin sevilen dizisi Bir Garip Aşk 89. Bölümü ile izleyicinin karşısına geldi. Bir Garip Aşk 89. Bölümünde, bebeğini kaybeden Anjali bu acıyı bir türlü unutamamaktadır. Bebeğin cinsiyetini merak eden Anjali bunu herkese sormakta ve duygusal bir bunalım yaşamaktadır. Garima'nın Arnav'ın babasıyla ortaya çıktığı ilişki sonrası, Garima utancından gider Arnav'dan özür diler. ayrıca Arnav ve Khushi arasına nifak tohumları serpiştirilmeye devam etmektedir. Bir Garip Aşk 10 Mart Perşembe bölümünde Garima ile Arnav'ın babasının ortaya çıkan ilişkisi olayları farklı bir seyre sokar. 

Khushi'nin ablası Khushi'yi Gupta ailesinin yanına götürmek için Khushi'yi ikna etmeye çalışır ancak Khushi ikna olmaz. Arnav'ın kendisine bir söz verdiğini, bu sözden dolayı onu bırakıp gidemeyeceğini dile getirir. Arnav'ın düşüncelerini değiştirmek isteyen isim ise Daadi'dir. Ancak bu ikilinin çabası Arnav ve Khushi'nin düğün için çabalamalarını etkilemez. 

Bir Garip Aşk 90. Bölüm Özeti

Shyam'dan dolayı depresyona giren Anjali yataklara düşmüştür ve kimselerle konuşmuyordur. Shyam gizlice Anjali'nin odasına girer ve Anjali'ye yalanlar söyleyerek onu ne kadar sevdiğini dile getirir. Anjali içindeki iyi niyettten ve saflıktan Shyam'a hemen inanır. Hemen apar topar Arnav'ın karşısına geçen Anjali Bana Kocamı ver diye haykırır. Arnav Anjali'nin ayağa kalkmasına sevinemeden başından kaynar sular dökülür. Anjali'nin istediği imkansız bir durum karşısında Arnav ne yapacağını bilemez. Shyam'ın bu teklifi affedilecek gibi değildir. Babaanne de Anjali ve Shyam'ı desteklemektedir. Khushi'ye ise oldukça kötü davranmaktadır. Hatta garibim kızı ağlatır ve Arnav buna şahit olur. Oysaki Arnav ve Khushi evililik hazırlığı yapmaktadır. Bu arada Arnav Shyam'ın babaanneyi huzurevinde ziyaret ettiğini öğrenir.

Bir Garip Aşk 90. Bölüm Fragmanı


Bir Garip aşk 90 bölümü Kanal 7 ekranlarında 11 Mart Cuma günü yayımlanacak. Bir Garip Aşk 11 mart fragmanı izle eklenir eklenmez sitemizden 90. bölüm fragmanına erişebilirsiniz. 





BİR GARİP AŞK oyuncularını çok seven Türk izleyicisi diziyle ilgili onlarca fan sayfası açıyor. Bu fan sayfalarından diziyle ilgili yorum yapıyor ve beğendikleri bölümleri paylaşıyor. Arnav karakterindeki Barun Sobti'nin Türkiye'ye gelmesi diziye olan ilgiyi daha da arttırmış durumda.

BARUN TÜRKİYE'DE NE YAPTI?


Şubat ayı içerisinde Türkiye'de Kanal 7'nin davetlisi olarak gelen ünlü Hint oyuncu Barun Sobti Bir Grip Aşk dizisinde Arnav karakterini canlandırıyor. Zengin bir genci canlandıran Barun Sobti para ile her şeyin satın alınabileceğini düşünüyor. Ta ki Khushi ile tanışana kadar. Khusi ile tanışınca Khushi'nin değerlerine sıkı sıkı bağlandığını görünce ondan etkileniyor ve kendinden vazgeçerek ona yaklaşıyor.

BARUN SOBTİ KİMDİR?


Geçtiğimiz ay Türkiye'ye gelen ünlü Hint Oyuncu Barun Sobti yani Türk halkının bildiği üzere Arnav 1984 yılında Hindistan'ın Yeni Delhi şehrinde doğmuştur. İlk, orta ve üniversite eğitimini Bollywood'ta tamamlayan Barun Sobti, bir süre Jindal Telekom'da genel müdür olarak çalıştı. Ancak içindeki sinema aşkı hiçbir zaman dinmeyen Barun Sobti buradan ayrıldı ve Bollwood'a atıldı. Burada birçok Hint filminde küçük büyük rol aldı. 

Barun Sobti, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? (Bir Garip Aşk) filmiyle Hindistan'da ve tüm dünyada meşhur oldu. 

Barun-Sobti-ailesiBarun Sobti, çocukluk aşkı olan Pashmeen Manchanda ile 12 Aralık 2010 tarihinde evlendi. Çok yönlü bir oyuncu olan Barun Sobti, aynı zamanda mankenlik de yapmaktadır. Hintçe, İngilizce ve Punjabi dilleri olmak üzere 3 dil bilen Barun Sobti, boş zamanlarında ailesi ile birlikte belgesel izlemeyi ve gezmeyi seviyor.

Barun Sobti, sıkh dinine mensup.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.