Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı, Bir Garip Aşk 88. bölüm tanıtımı izle

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk 88. bölümü ile de izlenme rekorları kıracak. Arnav'ın Shyam'a olan kininin bitmemesi Khushi ile arasının açılmasına sebep olacak. Her bölüm ayrı bir ilgiyle izlenen Bir Garip Aşk 88. bölümü yani 9 Mart Çarşamba yayımlanacak bölümü yine ilgiyle izlenecek. Bir Garip aşk 88. bölüm fragmanı yayımlandı.

Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı, Bir Garip Aşk 88. bölüm tanıtımı izle
09 Mart 2016 Çarşamba 12:04

Hint televizyonlarından uyarlanıp Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Her bölüm ilgiyle izlenen Hint dizisi olayların hızlı akışı ve her gün yayınlanması ile izleyicilerin takdirini topluyor. Bir Garip Aşk 88. bölüme kadar Arnav ve Khushi arasındaki gelgitli ilişkiye tanık olan Kanal 7 izleyicileri sonraki bölümlerde de farklı şeyleri göreceğe benzemiyor. Bir Garip Aşk son bölümde Arnav'ın Khushi'yi suçlaması, istemediği Shyam'ı bekarlığa veda partisine çağırması üzerine Arnav Khushi'ye tepki gösteriyor. Bu tepkisinin temelinde ise güven problemi yatıyor. Khushi'nin güvenini zedelediğini düşünen Arnav ona karşı tepki göstermeye yeniden başlıyor. Bu durum izleyicilerde Arnav ve Khushi aşkının yeniden çıkmaza girdiğini düşündürüyor. Peki Bir Garip Aşk yeni bölümde Arnav ve Khushi barışacak mı?

Arnav ile Khushi'nin gerçekten evlenmemiş olmaları, sadece bir söz ile yaşamaya başlamaları babanne tarafından dikkat çekmişti. İşte bu sebeple babanne Khushi'yi aşağılamış ve bu evliliğin olmayacağını söylemişti. Bunun üzerine Arnav da tüm gelenekleri yerine getirerek evlenmeye razı olmuştu. Bu sefer de problem Arnav'ın bekarlığa veda partisinde ortaya çıktı. 

Türk dizi izleyicilerinin Hint müzikleri, dansları, gelenek ve görenekleri ile mistik yaşamları daima merak ettiği bilinen bir gerçek. Bu sebeple  Hintlilerin Bir Garip Aşk dizilerine olan merakı da yadırganmıyor. Özellikle gündüz kuşağında ev hanımlarının ilgiyle izlediği Bir Garip Aşk 88. bölümü ile yine güzel sahnelerle ekranlara geliyor. 


bir garip aşk

BİR GARİP AŞK 88. BÖLÜM FRAGMANI

Bir Garip Aşk 88. bölüm fragmanı henüz resmi sitede yayımlandı.



Arnav’ın bekârlığa veda partisine tepki gösteren Payal, Khushi’yi uyarıyor. Arnav, Shyam’ın bekârlığa veda partisi için hazırladığı tuzağa düşmekten son anda kurtuluyor. Garima ve Arnav’ın babası arasında yaşanan ilişki ortaya çıkınca aileler arasındaki ilişkiler yeniden bozuluyor.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Babanne ise Shyam'ın tarafını tutmaya devam ediyor. Anjali'ye olanlar için benden özür dilediğini söyleyen babanne her fırsatta Shyam'a güvendiğini belirtiyor ancak Arnav ise bunu bir türlü hazmedemiyor. Shyam'ın babanneyi tarafına çekmesi ve iftiralar atması Arnav tarafından şok etkisi yaratıyor. 

Malikanede işler iyi gitmemiş Anjali bir türlü iyileşmemişti. Shyam'ın Arnav'ın kaçırılması hadisesinde suçlu olması ve Khushi'ye göz koymasını bir türlü hazmedemeyen ancak Shyam'a olan sevgisinden bir türlü vazgeçmeyen Anjali bebeğini düşürüyor ve günlerce bunun acısını duyuyor. Ayrıca uyanır uyanmaz bebeğinin cinsiyetini merak ediyor. Ölen bebeğinin kız olduğunu düşünen Anjali psikololojik bir bunalım yaşıyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.