Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Garip Aşk 7 Mart son bölümde Arnav Shyamla barışacak mı Kanal 7'de

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran, her bölüm ayrı bir ilgiyle izlenen Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Bir Garip Aşk son bölümde neler olacak?Ekranların sevilen dizisi Arnav ve Khushi'nin aşkını anlatan Bir Garip Aşk 7 Mart bölümünde bizleri neler bekliyor? Anjali'nin hastaneye düşmesi ile Shyam ve Arnav karşılaşıyor peki sonra ne oluyor? Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı izleyerek yeni bölümde olacaklardan şimdiden haberdar olun.

Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı?  Bir Garip Aşk 7 Mart son bölümde Arnav Shyamla barışacak mı Kanal 7'de
04 Mart 2016 Cuma 17:49

 Her bölümüyle izlenme rekorları kıran, oyuncu kadrosuyla göz dolduran Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı çok özel sahneler içeriyor. Anjali'nin bebeğini düşürmesi sonucu Arnav ve Khushi acilen hastaneye geliyor ancak hastaneye geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şok oluyorlar. Anjali'nin yanında Shyam'ı gören Arnav deliye dönüyor ve oradan gitmesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca Arnav Shyam'a tokat atıyor. Peki Bir Garip Aşk 86. bölümde başka neler oluyor? 

Bir Garip Aşk 85. bölümde neler oldu?


Her bölüm ilgiyle izlenen Kanal 7'nin sevilen dizisinde bu bölüm de çılgınca sahneler var. Ajali bebeğini düşürüyor ve arkasından gelen olaylar herkesi üzüyor. Arnav hastaneye geldiğinde hastanede Shyam ile yüzleşiyor. Oradan gitmek istemeyen Shyam Arnav'a dikleniyor ve hastaneden gitmeyeceğini söylüyor. Bunun üzerine Arnav Shyam'ı hastane odasında bir güzel dövüyor. Aile ise Arnav'a kızıyor. Özellikle babanne. 

Aile fertleri Shyam'ın da çocuğunu kaybettiğini, onun Anjali'yi çok sevdiğini söylüyor. Ancak Khushi ve Arnav olayların arka yüzünü bildiği için onun oradan gitmesi gerektiğini, ablasının bu evde Shyam'ın olamayacağını söylüyor. 

Shyam hastaneyi terk ediyor ancak duygu sömürüsü yapıyor. Tabii burada babannenin rolü fazla.

Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı izle 7 Mart fragmanı




Bir Garip Aşk 86. bölüm fragmanı yayımlanmadı. Resmi sitesinde yayımlandığı an buraya eklenecektir.

Bir Garip Aşk eski bölümde neler olmuştu?

Khushi ve Arnav’ın beklenmeyen evliliği etrafındaki pek çok kişiyi şaşkınlığa uğratmıştır. Henüz Akash ile Payal’in evliliğini hazmedemeyen Manaroma, Payal’in kadeşi Khushi’nin de gelini olacağını öğrenince sinir krizi geçirir. Yaşanan ani gelişmeler sürekli ortamı yumuşatmaya çalışan Nani’nin sağlığını da olumsuz yönde etkilemiştir. Anjali’nin Khushi için yeni bir planı vardır. 



Bir Garip Aşk Sosyal Medya Yorumları

"aşıma bi şey gelmeyecekse izlediğim dizi. 

gerçekte bölümler 20 dakikalık, kanal 7 ise 3 saatlik standart dizi süremize çekmek için bölümleri üst üste veriyor. haliyle bi bölümün sonu, diğer bölümün başı olan uzun bakışmalar saatler sürüyormuş gibi geliyor. romantik anlarda kapalı-açık demeden her ortamda esen rüzgarın sebebinin mantıklı bir açıklaması tabiki yok. tıpkı herhangi romantik sahneyi düşünürken kafanızda çalmaya başlayan rabba veeeee şarkısının bir açıklamasının olmadığı gibi. 20 dakikalık hali toplamda 380 bölüm ve bazı yerleri atlamaya çok müsait. ben tamamını bitirme sabrını henüz gösteremedim. ve de 300 'lü bölümler itibariyle çevirmenler alt yazıyı whatsapp olarak kullanmaya başlamış. "ay kız baksana ne tatlı, keşke "

Kanal 7 izleyicileri Hint dizisi Bir Garip Aşk hakkında ne diyor?

"çok sallamasyon bi dizi olduğu halde baya baya izliyorum yahu. başroldekilerin gözlerdeki duygu baya iyi yalnız. sanırım kültürden ötürü tvde sevişemediklerinden gözleriyle veriyolar her şeyi. tek sorun bi diyalog ardından beş dakika rüzgar eşliğinde bakışma olmasa, hadi bi tur oldu diyelim dizinin yarısı böyle geçmese... 

neyse saçma maçma, beynime reset atmaya birebir dizi."

"annemin bayılarak izlediği dizi .söyle iki dakka baktım bu dizide hiç yakışıklı erkek yok mu anne ya dedim ekranda kara kuru bi oğlan vardı.işte bu dedi. kanepeden kalkıp odama geçtim."


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.