Bir Garip Aşk 78. bölüm fragmanı, Bir Garip Aşk 78 bölüm izle, Khushi evden mi kaçtı?

Dünya görüşleri tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın aşkının anlatıldığı sevilen dizi Bir Garip Aşk'ta heyecan devam ediyor. 24 Şubat 2016 Çarşamba günü ekranlara gelecek Bir Garip Aşk'ın 78. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?. Bir Garip Aşk 78. Bölüm fragmanı izle. 78. Bölümde neler yaşanacak? Birbirlerinden ayrı kalamayan iki kişinin anlatıldığı 'Bir Garip Aşk' hafta içi her gün saat 16.00'da yeni bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında.

Bir Garip Aşk 78. bölüm fragmanı, Bir Garip Aşk 78 bölüm izle, Khushi evden mi kaçtı?
23 Şubat 2016 Salı 15:59

Kanal 7'nin sevilen dizisi Bir Garip Aşk  heyecan dolu bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor. Hafta içi hergün saat 16.00'da yeni bölümleriyle KAnal 7 ekranlarında olan Bir Garip Aşk tekrar bölümleriyle her sabah saat 11.50'de ekranlara geliyor. 24 Şubat ÇArşamba günü ekranlara gelecek Bir Garip Aşk dizisinin 78. Bölümünde neler yaşanacak?

Bir Garip Aşk 78. Bölüm Özeti

Khushi annesini görmek için Gupta ailesini ziyaret etmek ister ancak Arnav’ın iznini alabilmek için ona bir yalan söylemesi gerekmektedir. Khushi, Arnav’a annesinin hasta olduğunu söylerken konuşmaya kulak misafiri olan Nani, Madhumati’yi arayarak ona geçmiş olsun demek ister. Ancak Khushi yalanının ortaya çıkmaması için Nani’nin görüşmesine engel olmaya çalışır. Manaroma gelinine Mumbai yolculuğu esnasında kendisine eşlik etmesini ister ancak Payal yolda yaşanacak aksiliklerden korkarak bu teklifi reddeder. Arnav, Khushi’nin söylediklerinin doğru olup olmadığını görmek için yanına bir doktor alarak Gupta ailesini ziyarete gider. Khushi, doktora annesinin hastalığı ile ilgili tutarsız şeyler anlatmaya başlayınca Manaroma yaşananlara bir anlam veremez. Manaroma, Anjali’nin gizlice birileri ile görüştüğünü görünce kızının yanlış bir şey yapmaması için onu takip etmeye karar verir.

Bir Garip Aşk 78. Bölüm Fragmanı



Bir Garip Aşk 77. Bölüm Özeti

Khushi'nin yatağına kırmızı gül bırakan Arnav Khushi ile evlenmek ister. Arnav ise ortamın büyüsünün bozulmaması için uyumua numarası yapar ve Khuhsi'nin kendisini gerçekten sevdiğini anlar. Anjali’nin çocuğunu aldırmak istemesi, Akash ile Payal’ın Manaroma ile kavgası, Khushi’nin doğum günü mutluluğuna gölge düşürür. Kızının bu hayaline kulak misafiri olan Manaroma ise Khushi’nin yanına giderek onu Anjali’nin evlilik hayatını mahvetmekler suçlar.



İKİ FARKLI İNSANIN AŞK DOLU HİKAYESİ BİR GARİP AŞK

Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KÜBRA - 8 yıl önce
BİR GARİP AŞK ÇOK GÜZELSİNİZ GÜZEL YAPIYOSUNUZ ROLÜNÜZÜ HEM YAKIŞMIŞSINIZ HEPİNİZ ÇOK GÜZEL ARNAV VE KUSHİ BİRİBİRİNİZE ÇOK YAKIŞIYOSUNUZ HİÇ KAÇIRMIYORUM ÇOK SEVİYORUM SİZLERİ....