Bir Garip Aşk 74. bölüm izle 18 Şubat Kanal 7 son bölüm fragman izle Shyam her şeyi öğreniyor

Shyam Khushi'nin Arnav planını öğreniyor ve bunu yüzüne karşı söylüyor. Arnav'dan nefret ettiğini söyleyen Khushi'nin bu planını Shyam öğrendi. Peki şimdi neler olacak? Bir Garip Aşk 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi 18 Şubat Perşembe yayınlanacak Bir Garip Aşk 74. bölüm fragmanı izleyerek merakınızı giderin.

Bir Garip Aşk 74. bölüm izle 18 Şubat Kanal 7 son bölüm fragman izle Shyam her şeyi öğreniyor
17 Şubat 2016 Çarşamba 17:23

Kanal 7 ekranlarında her gün 16.00'da yayınlanan Bir Garip Aşk dizi izleyicisi tarafından büyük beğeni topluyor. Bir Garip Aşk 18 Şubat Perşembe 74. bölümü ile Kanal 7 ekranlarına gelecek. Her bölümüyle dudaklarda ayrı bir tat bırakan Bir Garip Aşk 74. bölümü ile de oldukça konuşulacağa benziyor. Gündüz kuşağının reyting toplayıcısı olarak bilinen Hint dizisi sosyal medya üzerinden de oldukça olumlu yorumlar alıyor. Peki Bir Garip Aşk 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?



Shyam'ı kandırmaya çalışan Khushi bu tuzaktan kurtulacak mı? Shyam Khushi'ye Anjali'den boşanacağını söylüyor. Bunu gören kadın ne diyor?

Khushi yaptığı her şeyi Arnav'ı bulmak için yapıyor. Bu uğurda eline geçen bir kağıtta Arnav'a dair yeni bir ipucu keşfeden, bu mesajın Arnav tarafından gönderildiğini düşünen Khushi'nin hevesi kursağında mı kalacak?

Khushi ve Nanda Kishore'nin kendisine tuzak kurduğunu anlayan Shyam bu durum karşısında nasıl tepki verecek? Bunu Khushi'ye ne zaman söyleyecek?

Manaroma her bölüm olduğu gibi bu bölümde de kızını Shyam'a karşı oldukça dikkatli davranması, hamle yaparken düşünerek yapması konusunda uyarıyor. 

BİR GARİP AŞK 74. BÖLÜM FRAGMANINDAN SEÇTİĞİMİZ KONUŞMALAR

- Anjali'den boşanmalısın.

- Senin için Anjali'yi boşayacağım Khushi.

- İkisi de bir olmuş Anjali'ye karşı komplo kuruyorlar.

- Mal varlığı, bütün parası, ayrıca sen de artık benim olacaksın Khushi.

- A, yalan bunlar yalan, tamamen yalan bunlar, gerçek olamaz.

- Ama noldu, a kibirli yazmış. Bunun anlamı Armav bana gizli bir mesaj yollamaya çalışmış

- Telefonu kapatır kapatmaz Lavran'ı ara ve orayı tamamen yakıp kül etmesini söyle tamam mı? Arnav ölsün istiyorum, duydun mu beni?



BİR GARİP AŞK 17 Şubat Çarşamba NELER OLACAK?


SHYAM, KHUSHİ’Yİ DURDURUYOR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün Khushi, Arnav’ı ararken yeni bir ipucu bulur. Manaroma kızını Shyam’a karşı temkinli olması konusunda uyarır. Shyam ise Khushi ve Nanda Kishore’nin kendisine oyun oynadıklarını anlar.

73. Bölüm

Khushi, Shyam’ın Arnav adına gönderdiği hediyelerin arasında bir otel adresi bulur. Bu otelin Arnav’ın tuzağa düşürüldüğü yere yakın bir adreste olduğunu düşünen Khushi şüphelerini Manaroma ile paylaşır. Diğer yandan Anjali, Manaroma’nın Shyam ile ilgili uyarılarına kulak asmaz ve annesine onun iyi biri olduğunu söyler. Shyam, Khushi ve Nanda Kishore’nin konuşmalarına kulak misafiri olur ve ikilinin kendisine tuzak kurduğunu anlar. Khushi, Arnav’ın zorla tutulduğu deponun kapısından gireceği sırada Shyam onu yakalar. Çıkan kavgadan yararlanan Arnav oradan kaçmayı başarır ancak Shyam, Khushi’yi arabasında alıkoyar.

BİR GARİP AŞK 74. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 18 ŞUBAT PERŞEMBE

Bir Garip Aşk 74. bölüm fragmanı henüz resmi sitede yayımlanmadı. Yayımlandığı an buraya ekleyeceğiz. Aşağıda 73. bölüm fragmanı var.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
funda - 7 yıl önce
Bu diziyi cok cok seviyorum