Bir Garip Aşk 73. bölüm izle, Bir Garip Aşk 17 Şubat Khushi'nin başı dertte

Kanal 7'nin en sevilen dizisi Bir Garip Aşk 73. bölüm yine şahane olaylara sahne oluyor. Arnav'ı kurtarmaya çabalayan Khushi'nin başı büyük derde girecek gibi gözüküyor. Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Bir Garip Aşk 73. bölüm canlı izle sayfası yayınlandı mı? Khushi Shyam'ın arabasından kurtulacak mı? Yeni bölüm izle sayfamızdan yeni bölümde neler olacak göz gezdirin.

Bir Garip Aşk 73. bölüm izle, Bir Garip Aşk 17 Şubat Khushi'nin başı dertte
17 Şubat 2016 Çarşamba 11:40

 Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk'ta nefesler tutuldu ve tüm odaklar Arnav'ın kurtulacağı ana kilitlendi. Peki Arnav bu pis çetenin elinden kurtulabilecek mi? Khushi'nin Arnav'ı kurtarmak için canını hiçe sayarak verdiği mücadele sonuç verecek mi? Yeni bölümde Khushi ve Arnav'ı neler bekliyor? Haftaiçi her gün öğlen kuşağında yayınlanan Bir Garip Aşk her bölümüyle izlenme rekorları kırıyor. Çok da iç açıcı bitmeyen Bir Garip Aşk'ın bu bölümünde neler olacak? Bir Garip Aşk 73. bölüm canlı izleme bölümü yayınlandı mı? 

Dizi izlemeyi seven yüz binlerce insan her gün akşam üzeri 16.00 'da Kanal 7 ekranına kilitleniyor. Hint dizilerinden Bir Garip Aşk herkesin evine konuk oluyor. Tekrarı her gün 11.50'de olan dizi milyonlar tarafından beğeniliyor. 

Shyam'ın Arnav'ın yerini bildiğini düşünen Khushi birkaç bölümdür Shyam ile yakınlaşmış ve Arnav'ın yerini öğrenmeye çalışmıştı. Ancak Shyam'ın iyi biri olmadığını düşünen Manaroma kızını bu konuda defalarca kez uyardı. Bu şüphelerini kızıyla paylaştı. 

BİR GARİP AŞK 73. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 17 ŞUBAT ÇARŞAMBA

SHYAM, KHUSHİ’Yİ DURDURUYOR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen Hint dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün Khushi, Arnav’ı ararken yeni bir ipucu bulur. Manaroma kızını Shyam’a karşı temkinli olması konusunda uyarır. Shyam ise Khushi ve Nanda Kishore’nin kendisine oyun oynadıklarını anlar.


Khushi, Shyam’ın Arnav adına gönderdiği hediyelerin arasında bir otel adresi bulur. Bu otelin Arnav’ın tuzağa düşürüldüğü yere yakın bir adreste olduğunu düşünen Khushi şüphelerini Manaroma ile paylaşır. Diğer yandan Anjali, Manaroma’nın Shyam ile ilgili uyarılarına kulak asmaz ve annesine onun iyi biri olduğunu söyler. Shyam, Khushi ve Nanda Kishore’nin konuşmalarına kulak misafiri olur ve ikilinin kendisine tuzak kurduğunu anlar. Khushi, Arnav’ın zorla tutulduğu deponun kapısından gireceği sırada Shyam onu yakalar. Çıkan kavgadan yararlanan Arnav oradan kaçmayı başarır ancak Shyam, Khushi’yi arabasında alıkoyar.

BİR GARİP AŞK 73. İZLE

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.